Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a "legdurvabb" dolog amit meg elviselnel a parodnak?
Ilyenekre gondolok, hogy pl ha csunyan beszelne (engem pl irrital ha egy ferfi nem tud szepen beszelni a novel), ha szoktetne, megutne, netan megalazna...
En ezek kozul egyiket sem tudom lenyelni, termeszetesen en sem teszem a parommal, Ti hogy vagytok ezzel?
"szöktetne"? Ez nem tudom, mit takar.
De a páromnak a legdurvább amit elviselek (mert sokszor gondolkodóba estem, de mégsem szakítottam miatta vele), hogy folyton durva viccei vannak, amiket én egyáltalán nem tartok viccesnek. De idővel megszelídül azért ő is. :)
Aztán elviselem azt is, hogy sokszor tudálékos, amivel az őrületbe kerget, de hát a férfiak ilyenek...
A felsoroltak közül (kivéve a szöktetést, mert nem tudom, mit jelent) szerencsére egyiket sem műveli. De a csúnya beszédet (káromkodás, nem pedig alpári stílus nővel szemben) szerintem elviselném, bár azt is csak egy határig.
Ha megütne, na ez egy érdekes kérdés. Ha megérdemelném, akkor megbocsátanám, vagyis nem is haragudnék érte (legfeljebb csak az adott pillanatban). De ha ez sorozatosan előfordulna, azt nem tűrném.
Megalázás... Attól függ, milyen értelemben. Ha mások előtt, egyértelmű, hogy nem viselném el. Ha csak megalázó lenne a helyzet, ez is attól függ, hogy mi az a helyzet, mennyire súlyos.
(23/L)
koszi a valaszokat. a "szoktetest" azt olyan ertelemben mondtam, hogy pl ugraltatna (vagy ugraltatni akarna) hogy hozd ide tedd ide, rakd oda, menj ide stb tehat hogy parancsolo hangnemben semmi "legyszives' semmi "kerlek szepen"...
onnan jutott eszembe a kerdes hogy ma mikor jottem hazafele jott szembe egy par (az azert tulzas, bar egyutt voltak lathatolag) valamin csunyan osszeveszhettek, de a ferfi odakialtotta a nonek az utcan, hogy "most megyek s meg..du..gok 5 csajt"...s elgondolkodtam h ha velem igy beszelne a parom...ajjaj...:P
koszi a valaszokat
Hát akkor a párom a szöktetésben sem uraskodik. :D Ugyanis mindig odateszi, hogy kérlek, vagy légy szíves. De egyébként e szavak nélkül is tudja olyan búgó hangon kérni, hogy megtegyem, amit kér, vagy mond. :)
Szóval ezzel nincs probléma.
De a durva viselkedést nem sokáig tűrném, az egyszer biztos.
Én soha sem ütnék meg 1 lányt...még ha nagyon pimasz,vagy olyant tesz,akkor sem. Csúnyaán beszélni is eléggé bunkóság elítélem.
17/f
Ha megütne, egyértelműen rögtön kidobnám. Ha megalázna, detto... kidobnám. Ha nem tud velem normálisan beszélni - pl. "gyere már a qrva anyád":D:D - akkor is kidobnám...
Ha csak megszokásból mondja pl. hogy "neanyázzál", mert a haverjainak ezt szokta mondani, akkor azt még elviselem, de megpróbálom leszoktatni róla. Ha csúnyán mondja - kiabál - akkor szakítok.
Na. Ezt csak írom...:( Sajnos volt már olyan, hogy egy srácba annyira szerelmes voltam, hogy leoltott 2x is, nagyon durván beszélt velem, nagyon csúnyán, káromkodott eléggé, mégis epekedtem utána.:S:S Hülye voltam, mert szerelmes. De szerencsére már túl vagyok rajta.
Szóval ha az ember szerelmes, akkor szerintem majdnem mindent elvisel - sajnos. Pedig nem kéne hagyni, hogy megalázzanak, gyengének nézzenek.:(
16/L
ha ha ha <----------utolsonak
a tobbieknek koszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!