Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen volt a legdurvább, legrosszabb visszautasítás amit egy lánytól kaptatok?
Azt mondta legyünk csak barátok, pedig még nem is ismert.
Azóta soha nem szólítottam meg egy lányt sem, majd ők jönnek ha akarnak valamit, ha meg nem az sem baj.
20f
hey koma ,( ez az első kommentelőnek szól:D)
azért ez nem túl jó taktika ^^
19:09
Inkább a fiúnak kellene vadásznia a lányra, becserkészni őt. Álltalában a lányok nem futnak a fiúk után, inkább ŐK várják hogy HOZZÁJUK közeledjenek. :S Nem éppen jó a módszered szerintem se, bár nem az életem a tiéd.
19:13
Ilyen hozzáállással ne is csodálkozz, hogy nem vagy jó nekik... Egy kicsit nagyobb határozottság nem ártana szerintem. A lányok ugyanis a határozott férfiakat kedvelik, márpedig ehhez sok önbizalom kell. Ezen csak a fiú tud változtatni. Merj Te is változtatni.
19:09-nek
ha jól tudom ezt a cigis dolgot 1x le is írtad ide h mi volt de ez még régebben volt.asszem tanácsot is adtam de ahogy látom nem jutottál semmire vele.
am ha nem te írtad ezt ki akk bocsesz
ha meg te akk ha gondolod írj talán tok segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!