Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor néznek meg legjobban, amikor szerintem a legrosszabb formámban vagyok?
"nem akarlak megbántani, de lehet h azért mosolyogtak mert hülyén néztél ki ? :)"
A csajok egyből leveszik, hogy ki miért néz rájuk. Tutira jó bőr a kérdező.
lehet, hogy azért néztek meg, mert tényleg gáz voltál. ha nem azért, akkor pedig azért, mert szeretik a srácok a natur csajokat, inkább választanának negy olyat(persze ápolt meg minden) minthogy 2kg sminkkel. és ott a natur alatt ne azokat a tipikus "nyomibb" csajokat értsd, akik azt sem tudják mi az a smink, meg tök ápolatlan a a bőrük, életükben nem láttak fordrészt stb..
18/l
"Tudom, természetesség meg minden, de én mégiscsak hülyén néztem ki"
Hát éppen ez az. Tudod a természetesség éppen, hogy nem hülyén, hanem csábítóan néz ki.
23/F
Ilyen már nekem is volt :O
Legutóbb itthoni ruhában,szintén smink nélkül futottam le a boltba,de másnak hallottam vissza anyukámtól, hogy az XY unokája látott a boltban, és milyen gyönyörű lány vagyok :D
hét ezt nem értem..
Nem kell ahhoz smink, hogy egy lány jól nézzen ki :) Bár azért azt kerüld el, hogy zsírosodjon a hajad ;) S bizonyára természetességeddel jobb csaj lehetsz, mintha kisminkeled magad :) Én például kifejezetten szeretem azokat a lányokat, akik nem sminkelik magukat.
20f
15:15 - te is elhitted...
14:55 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!