Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkor néznek meg legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor néznek meg legjobban, amikor szerintem a legrosszabb formámban vagyok?

Figyelt kérdés
Ma mentem bevásárolni néhány dolgot. Smink nélkül voltam, zsíros hajjal, az öltözékem olyan teljesen semmilyen volt, a combom pedig szerintem egy kicsit meghízott az utóbbi hetekben. Tök szarul éreztem magam, úgyhogy nem hiszem, hogy a kisugárzásom annyira hatott volna mindenkire...de sokan elismerően néztek rám, pár helyes fiú pedig még rám is mosolygott. Ez hogy lehet? Tudom, természetesség meg minden, de én mégiscsak hülyén néztem ki..
2011. jún. 2. 14:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
mit hittem el?
2011. jún. 2. 16:59
 12/22 anonim ***** válasza:

Oké,tegyük fel hogy anyukám csak kitalálta, bár ilyennel nem szokott viccelni,de akkor másik példa.

Pl.tegnap is mentem végig az uttcán, és semmi extra nem volt rajtam, nem sminkeltem,se magassarkú se semmi,és nem is feszülős naci volt rajtam csak török buggyos, és mégis többen visszafordultak, meg fütyültek a kocsiból..

pedig semmi feltűnő nem volt rajtam.

Máskor meg mikor puccba vágom magam,smink,haj,cipő,gatya minden, akkor nem nagyon forgolódnak.

2011. jún. 2. 17:10
 13/22 anonim ***** válasza:
arra gondolhat, hogy elhitted a médiából a dolgokat.
2011. jún. 2. 17:18
 14/22 anonim ***** válasza:
akkor bocsi ha félreértem a dolgokat :$
2011. jún. 2. 18:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Nemhogy örülnél neki.

Én akár mit veszek fel, le sem sza*nak a férfiak.

(leszámítva azt, amikor nagyon puccosan kell felöltözni valahová, de az évente egyszer ha van. de akkor is bambán néznek)

Én nem sminkelem magam soha.

2011. jún. 2. 21:53
 16/22 anonim ***** válasza:

másrészt a férfiak "csorgatják a nyálukat" egy olyan lány után, aki egyrészt szép, másrészt nem ugyanolyan mint a többi ;)

20f

2011. jún. 2. 22:34
 17/22 anonim ***** válasza:

bárcsak ez így lenne.. én pont nem ezt tapasztalom,amit utolsó írt.

Mindenki azt mondja, hogy "nagyon különleges " vagyok, de félnek tőlem a férfiak, és ez nagyon bánt, pedig nagyon vágyom a gyengédségre.

Talán pont ez a "különlegesség" lett a vesztem.. ezt nem tudják konfrontálni a férfiak..nem tudják hogy álljanak hozzám :(

19/L

2011. jún. 3. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Talán ha a nők jobban elfogadnák a férfiakat, akkor bátrabbak lennének kezdeményezni...

20f

2011. jún. 3. 23:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez, mert sokszor engem is akkor néznek meg csajok amikor fáradt vagyok meló után.Talán akkor adom magam 100%ban, a többi időben meg adom a keménycsávót.Szóval úgy tünik van akinek bejövök úgy is, ahogy vagyok.
2011. jún. 6. 18:50
 20/22 anonim ***** válasza:

"Talán ha a nők jobban elfogadnák a férfiakat, akkor bátrabbak lennének kezdeményezni."

Egyetértek ezzel is.Csak a kérdés nem erről szól.

2011. jún. 6. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!