Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Mi volt a legdurvább dolog, amit részegen tettetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából az érdekelne, hogy milyen cikis dolgokat műveltetek részegen, és mennyire bántátok meg, vagy hogy pl másnap józanon, hogyan álltatok az egészhez.
Előre is köszi a válaszokat, és léygszi csak az írjon, aki a kérdésre válaszol :)
2013. máj. 8. 20:38
13/27 anonim válasza:
Nálam az volt a legdurvább dolog részegen, hogy elmondtam egy lánynak hogy mennyire tetszik és egy ideje vonzódom hozzá. Ez a lány a legjobb barátom volt. Józanon is így gondoltam,de sosem mondtam volna ki. És hogy józanon hogy álltam hozzá... kb. a szemébe sem tudtam nézni!
14/27 anonim válasza:
Megrepedt a bokám 1 hét fekvőgipszet kaptam.
16/27 anonim válasza:
A legdurvább, hogy nem tettem semmit sem részegen.
17/27 anonim válasza:
Smároltam egy sráccal, akit körülbelül fél órája ismertem meg.
18/27 anonim válasza:
Ezt tényleg csak hallottam,ugyanis absztinens vagyok.
19/27 anonim válasza:
"Durva"... Hosszasan ecseteltem az előző nap neten nézegetett '78-as Golf 1 előnyeit a mai kocsikkal szemben.
20/27 anonim válasza:
lepisiltem egy idős hölgyet a bkvn .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!