Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog, amit részegen csináltál?
itt pl olyanra gondolok,hogy: szex ismeretlenül,lesz**tál valakit....
inkább lányok "élményeire" vagyok kiváncsi:D
elaludtam a kocsmába a barátnőm meg bejelentett eltűntnek ....az volt az első és utolsó alkalom hogy ittam....
21L
kemények vagytok xDDd
jót nevettem rajta,főleg az utolsó 4en;) (Y) xDD
Életem első berúgása 16évesen volt mikor szilveszter délután közölte velem a barátom másfél év után,hogy megcsalt,azt a lányt szereti és a szilveszteri buliba este már vele lesz.
Én nem tudom miket csináltam,de ordibáltam az utcán éjszaka ,hogy miért hagytál itt,miért ő kell Neked,meg azt hittem egy oszlopról,hogy ő az,aztán elkezdtem vele kiabálni.A barátaim nem tudtak sirjanak e vagy röhögjenek.Én is felváltva sirtam és röhögtem.
Mikor magamhoz tértem pár óra múlva a házibuliban az üres kádban aludtam épp.
Nagyon okos voltam...:D
A leghalálosabb ellenségemmel táncikáltam,konyhapulton táncoltam miközben a papucsomat akartam leszedni a konyhaszekrény tetejéről...gémes kúton vizet húztam XD felül álltam a tetején...xD ugattam egy pasival akihez semmi közöm nem volt miután smárolt legjobb bnömmel h megcsatáááá??????XD
ezt úgy mind egy este alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!