Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább dolog, amit részegen csináltál?

Figyelt kérdés

itt pl olyanra gondolok,hogy: szex ismeretlenül,lesz**tál valakit....

inkább lányok "élményeire" vagyok kiváncsi:D

2009. okt. 20. 21:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
nem emlékszem xD
2009. okt. 20. 21:36
 2/19 anonim ***** válasza:
44%
párommal elmentünk egy házibuliba, legjobb haverok minden.. annyira be voltam rúgva (most sem tudom h mitől rúgtam be annyira) hogy az összes legjobb haverommal smároltam. ezt a buli után barátommal megbeszéltük, ő is mondta h ő is részeg volt, nem figyelt rám eléggé. szóval nem volt belőle probléma. sosem vágytam ilyen dolgokra, szerintem ott valaki felhozta a témát és így alakult ki h mindenki mindenkivel :D
2009. okt. 20. 21:38
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Bementem a rendőrségre feljelenteni a legjobb barátnőm
2009. okt. 20. 21:41
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Annyira ráhánytam a haverom két heverőjére, h másnap ki kellet neki dobni mindkettőt XD
2009. okt. 20. 21:50
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

elaludtam a kocsmába a barátnőm meg bejelentett eltűntnek ....az volt az első és utolsó alkalom hogy ittam....

21L

2009. okt. 20. 21:55
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
egyszer elkötöttem egy csónakot a balatonon, 3km-rel arrébbi faluban ébredtem fel..
2009. okt. 20. 22:04
 7/19 A kérdező kommentje:

kemények vagytok xDDd

jót nevettem rajta,főleg az utolsó 4en;) (Y) xDD

2009. okt. 20. 22:08
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Életem első berúgása 16évesen volt mikor szilveszter délután közölte velem a barátom másfél év után,hogy megcsalt,azt a lányt szereti és a szilveszteri buliba este már vele lesz.

Én nem tudom miket csináltam,de ordibáltam az utcán éjszaka ,hogy miért hagytál itt,miért ő kell Neked,meg azt hittem egy oszlopról,hogy ő az,aztán elkezdtem vele kiabálni.A barátaim nem tudtak sirjanak e vagy röhögjenek.Én is felváltva sirtam és röhögtem.

Mikor magamhoz tértem pár óra múlva a házibuliban az üres kádban aludtam épp.

Nagyon okos voltam...:D

2009. okt. 20. 22:17
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
több liter bor után smároltunk valami csajjal, meg jött a barátnője is, és mentünk volna az erdőbe dugni, de én belefordultam egy árokba, összehánytam magam, és elaludtam.
2009. okt. 20. 22:22
 10/19 anonim ***** válasza:
54%

A leghalálosabb ellenségemmel táncikáltam,konyhapulton táncoltam miközben a papucsomat akartam leszedni a konyhaszekrény tetejéről...gémes kúton vizet húztam XD felül álltam a tetején...xD ugattam egy pasival akihez semmi közöm nem volt miután smárolt legjobb bnömmel h megcsatáááá??????XD

ezt úgy mind egy este alatt:)

2009. okt. 20. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!