Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább dolog, amit részegen csináltál?

Figyelt kérdés

itt pl olyanra gondolok,hogy: szex ismeretlenül,lesz**tál valakit....

inkább lányok "élményeire" vagyok kiváncsi:D

2009. okt. 20. 21:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%

megbasztam az anyád

de komolyan :D

2009. okt. 20. 23:32
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Bálon elküldtem a rektort a kur.va anyjába.
2009. okt. 21. 03:46
 13/19 anonim válasza:
17%
hát nagyon berugtam nem emlékszem rá de tengerparton lfeküdtem egy pasival aztán a szobábol kiestem az ablakon és eltört e gerincem majd a dokit megharaptam...:D de azota szerencsére jol vagyok:)
2009. okt. 21. 09:14
 14/19 anonim ***** válasza:
59%
hát balcsin jó pár éve 3an csajok jól berugtunk és megismerkedtünk kb 5 sráccal. Az egyiknek night club-ja volt és azt mondta elvisz minket oda. Mi 3an meg beültünk a vadidegen pasik mellé a kocsiba és átmentünk révfülöpre (ja nem egy autoval mentünk) ott elszórakoztunk, majd reggel visszavittek minket a szállásra. Ez oszt. kiránduláson volt, a fiuk már össze-visssza kerestek bennünket. még szerencs, hogy nem történt semmi, így utólag nagyon bátrak voltunk:-)
2009. okt. 21. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Flörtöltem egy 150 kilós palival (ne higyjétek hogy túlzok), állítólag majdnem megcsókoltam csak barátnőm lerángatott róla. A pasas meg másnap keresett hogy akkormost mi van mert nem hagyhatom őt ott meg hasonlók. JEsszus...gusztustalan volt:D

Egy lány:D

2009. okt. 21. 17:24
 16/19 anonim válasza:
75%
Nem tudom mit ittam de az a lényeg, hogy 2 barátommal karöltve megkúrtunk egy nagyon jó ismerősünket(lányt) és ugyanazon éjszakán egy Nyíregyházi stricitől kaptunk 6 gramm füvet és 7 ezer forintot, menekültünk 60 fős cigány banda elöl majd ezek után lőrinci vasútállomáson táncoltunk és ismét berúgtunk... ha valaki ennél kalandosabb éjszakát élt már át az tudja mi a jó ;)
2009. okt. 22. 00:50
 17/19 A kérdező kommentje:

azta :D:D:D Lőrincitől nem messze lakom xD

mármint ha a hevesmegyei lőrinciről beszélünk:)

2009. okt. 22. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
egy ismerősömnél volt buli..átmentem egyedül voltam csaj, egy pasival tökjól elbeszélgettünk közben lecsúszott pár tequila és a többi majd elmentünk sörözni visszaúton a tóparton sétáltunk vissza egy stégen egymásnak estünk levetkőztünk szexeltünk egy hatalmassat estifürödtünk , hazamentem lezuhanyoztam és mivel a szomszédban volt a buli visszamentem frissen...majd odajött az ismerősöm h hallotta milyen jó volt nekem az előbb és (vele is voltam már előtte) tudja h vele is jól érztem magam szal adjam össze a kettőt és menjek fel a hálóba. "partiztunk" egyet...de félúton kizártuk az "új csávót"... nem volt elég aktív...közben benyitott egy harmadik. és mindenre emlékszem.
2009. okt. 25. 00:10
 19/19 anonim ***** válasza:

türürüüüüüüü!

majd késb írok lehet,mert kiakartsm vizand a dolgok ln most jötem bissza a bulma és valmi rohadt asasn jó voltr,ls képezem őio most s wmajd aha jó vagyokl akkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó majse írommmmm atörénítetdee!

2011. jún. 5. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!