Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog, amit láttatok, hallottatok?
elmentünk a haverokkal balatonra a nyáron, egy faluban szálltunk meg. reggel indultunk, délbe balcsira értünk, délután kora estig a parton voltunk, jól elvoltunk.
visszamentünk a szállásra, kajáltunk, majd észrevettük, hogy nincs sörünk:S:S:S
ráadásul éjjel nappali sem volt a faluban.
na ez volt eddigi legdurvább élményem:S
Másodikon jót röhögtem :D
Egyszer amikor kenutúrán voltunk akkor láttunk egy pár hetes vízihullát.
Amikor még anno egyik osztálytársam bevallotta, hogy meleg.
Sikítottam.
Sikítottam... majd megöleltem.
58/F
Mikor bementem egy SKF szaküzletbe, és tudtam hogy lövésem sincs a fogaskerekekhez és a kenőanyagokhoz, csak azt tudtam hogy lítium bázisú kenő anyag kell. na én nagy arc, gondoltam majd odavágom az eladónak hogy "lítium bázisú fogaskerék/csapágy kenő zsírt van-e?" de úgy faszán tök buszkén pöckösen, mintha full vágnám
erre ő mondta, úgy hogy rámse nézett, cska épp feljebb emelte az orrát, hogy :"kenőzsírok mind lítium bázisúak"
na úgy éersztem hogy pfúbaz+egaztaquva nagyot alakítottam...
másik: még régen suliba tolongtunk és én nekimentem egy tanárnak, észre se vettem, de ő vissza rántotta a táskám, én meg vállam fölül vissza szoltam, "menjéé má a faxomba" és hátrafordultam és a sz@r is belémfagyott mikor az igazgató helyettes arca villant fel előttem.
osztálytársnőmről megtudtam hogy:
-12 évesen vesztette el a szűzességét
-13 évesen 2szer lefeküdt egy 14évessel gumi nélkül 11 nap járás után.
-most 14 évesen egy 18 éves sráccal jár, akivel amikor csak tehetik lefeküdnek és a srác a háta mögött szopós kurv@-nak hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!