Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a legdurvább kosár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a legdurvább kosár amit kaptatok egy lánytól?

Figyelt kérdés
Nekem ez, 1 évig voltam a csajjal, majd TELEFONBAN közölte hogy "Vége, sajnálom, szia!" kb ennyi, utána nem is szólt többé, hónapokra összetörtem
2011. nov. 3. 15:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
hát úgy egy éve történt, hogy kaptam egy rőzséből font kosarat egy csajtól. elég dúrva anyag volt, talán ez a legdúrvább kosár, amit valah kaptam.
2011. nov. 3. 15:04
 2/18 Smartguy86 ***** válasza:
95%
Én egyszer kaptam egy bevásárlókocsit. Tesco-sat. Durva volt.
2011. nov. 3. 15:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hónapokig udvaroltam, aztán jött a nyár (és vele együtt a nyári szünet, ugyebár), a csaj pedig közölte velem: hagyjuk a dolgot, mert nem ér rá, nincs ideje.

Egy hónap sem telt el, amikor a csaj iwiwes adatlapján láttam: "kapcsolatban".

2011. nov. 3. 15:07
 4/18 Smartguy86 ***** válasza:
100%
15:07 - Ez azt jelzi, hogy neki volt ideje, csak nem rád. Kevés voltál, ez van. Mondjuk örülj, hogy nem jártatok.
2011. nov. 3. 15:09
 5/18 A kérdező kommentje:

15:07

Nekem is volt ilyen, csak ő úgy fogalmazott hogy "nincs kész egy kapcsolatra", bezzeg 2(!) hét múlva mar randizott valakivel

2011. nov. 3. 15:09
 6/18 sztbali ***** válasza:
100%

Érdekes. Nálam a következő történt:

Amikor bevalottam neki hogy mit érzek iránta akkor azt mondta hogy nagyon kevés esélyt lát erre, de azért probáljuk meg aztán 1 hét múlva dobott, mert a haverom jobban tetszett neki.

2011. nov. 3. 15:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

15.07-es vagyok.

Akkor iszonyú dühös, szomorú, felszarvazott és megalázott voltam.

Ma már csak nevetek az egészen, s ha belegondolok: a lány jól döntött, mert mi nem illettünk volna össze.

Kérdező: igen, ez is jellemző szöveg, hogy "nem vagyok még kész egy kapcsolatra", aztán ennek épp az ellenkezője történik, csak más fiúval. :-S

2011. nov. 3. 15:14
 8/18 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Így van. Tudomásul kell venni, hogy buktad, kész. Nem rugózni rajta évekig. Kár belé. Főleg ha még kis tinédzserek vagytok.

Inkább tanulni kell belőle és továbblépni, máskor meg más taktikát választani az udvarláshoz. Ezekért hálásnak kell lenni a csajnak, mert ezzel válsz érettebbé és olyanná, amire később esetleg ő is azt mondaná: Ez igen! de akkor neki más késő...

2011. nov. 3. 15:16
 9/18 anonim ***** válasza:
a tesco-s bevársss kosárnál jobb kosár nincs
2011. nov. 3. 15:38
 10/18 Smartguy86 ***** válasza:
100%
De: a melltartókosár :D na meg a tartalma... Nőtől csak ilyen kosarat szabad elfogadni.
2011. nov. 3. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!