Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a legdurvább kosár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a legdurvább kosár amit kaptatok egy lánytól?

Figyelt kérdés
Nekem ez, 1 évig voltam a csajjal, majd TELEFONBAN közölte hogy "Vége, sajnálom, szia!" kb ennyi, utána nem is szólt többé, hónapokra összetörtem
2011. nov. 3. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
nekem egyszer úgyvolt h járunk és egyik nap új pasíjával üzent az volt baj hogy plázába voltunk és csak összeverni tudtam eyébként meg is késeltem volna
2011. nov. 3. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

én több hétig udvaroltam egy lánynak aki aztán táborban (együtt voltunk beosztva esti őrségbe + még 3 másik ember)

úgy isten igazából vesénrúgott amikor leültem.És csak úgy a semmiből mert előtte már egy ideje nem is szóltam hozzá.Aztán mondta hogy nem lesz ebből semmi és bement aludni.

ennyi(bár még kicsit fáj az oldalam)

2011. nov. 3. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem csak durvák voltak

-dobtak már karácsonykor

-dobtak már úgy is, hogy a távkapcsolat megszüntetése végett feladtam mindent (munka, család, barátok)és készültem megkérni a kezét. Amikor mindent feladsz egy nőért és benyögi, hogy bocs de mégse, na az az igazi GEBASSZ!

2011. nov. 3. 15:53
 14/18 LadyLee ***** válasza:
48%

Szerintem a telefonon szakítás egy teljesen jó, viszonylag fájdalommentes módszer - legjobb szakításaim telefonon történtek. Nincs személyes kontaktus, fájdalom, könnyek - legalábbis mindenki megtartja magának ezeket - nem kell szembesülnöd a pusztítással, amit úgyis tudod, hogy okoztál.

Persze a "vége, sajnálom, ennyi" - ha tényleg így hangzott szó szerint, akkor egy kicsit gáz. De önmagában a telefon igénybevételével nekem semmi bajom.

2011. nov. 3. 16:42
 15/18 A kérdező kommentje:

16:42

Igen, így hangzott! Visszakérdeztem, hogy miről beszél, miért mond ilyeneket, erre válaszolt kb 2 vagy 3 mondatott, (Ne haragudj, sajnálom, vége, végeztem veled, valami ilyesmiket mondott) s letette, kikapcsolta a telót, többé nem keresett

2011. nov. 3. 16:46
 16/18 LadyLee ***** válasza:
52%

Hát az úgy azért tényleg eléggé nagy bunkóság. Viszont ez azt mutatja, hogy nem sokat vesztettél a dolgon - alapból rossz lóra tettél és legalább most szabad vagy, hogy újra megtehesd tétjeidet - hátha ezúttal több szerencséd lesz.

Hajrá!

2011. nov. 3. 16:54
 17/18 A kérdező kommentje:

LadyLee

Teljes mértékben igazad van és szeretnék is egy új csajt hidd el nekem! :)

2011. nov. 3. 16:56
 18/18 anonim ***** válasza:

milyen érdekes, hogy szinte csak fiúk írtak...

milyen érdekes, hogy mennyire szánalmasan bírnak egyesek szakítani és kosarat adni...

a lenne kedved valamikor találkozni?-ra kaptam egy "nekem nem jó, mert festés van nálunk"

"...most mennem kell de majd beszélünk..."

ennél rosszabbat még nem hallottam! az egészbe a bánásmód volt a legrosszabb, hogy valaki gyakorlatilag a nullába veszi a másikat. nem azt kérdeztem tőle, "hogy ráérsz-e betonozni?" ez van... most már legalább tudom, hogy ha nem várom el a korrekt viselkedést akkor nem is fogok csalódni.

azért annyit hozzáfűznék, hogy egyszer adsz! máskor pedig kapsz! aki nem veszi a fáradságot, hogy egyenes és őszinte legyen másokkal az majd akkor fog elgondolkozni ha megcsalták, kihasználták, megalázták, esetleg kapott egy-két pofont, vagy csak egyik napról a másikra szakítottak vele...

2011. nov. 3. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!