Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy ribancba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy ribancba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy csajba, aki egy tipikus ribanc és ezt mindenki tudja is róla, nagyon sok emberrel volt már, az egyik haverommal is. Az a baj, hogy ha összejönnék vele, mindenki hülyének nézne és kiröhögnének.
2013. máj. 7. 20:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Oké. De miért esik más megítélés alá, ha egy férfi fekszik össze mindenkivel, vagy ha egy nő? Ezt sosem értettem.
2013. máj. 8. 14:16
 32/36 anonim ***** válasza:
Őszinténszólva, fogalmam sincs, ez valamiért így alakult ki az idők során. Ezellen nem lehet mit tenni, valaki megérti, hogy egy nőnek is lehetnek igényei, vágyhat a szexre, a többség nem tolerálja. Sajnos ez van.
2013. máj. 8. 14:22
 33/36 anonim ***** válasza:
Hát, mindezek fényében talán azt tudom mondani a kérdezőnek, hogy ha egyedül az a problémája a lánnyal, hogy ribanc, akkor az a lány bizony sokkal jobbat érdemel nála.
2013. máj. 8. 14:28
 34/36 szkatus ***** válasza:
Szerintem az az igazi kérdés hogy őszinte-e és megbízható-e. Ha igen, akkor nem ribi, és ne törődj azzal hogy mások mit mondanak vagy gondolnak róla vagy rólad.
2013. aug. 7. 05:53
 35/36 anonim válasza:

Sok "okosságot" olvastam.:)

A r.b.nc jelentése - több férfi ölelelésében találja meg a boldogságot, ellentétben a monogám kapcsolatot szerető nőkkel.

Ez kb. olyan "baj" mint a "meleg".

Igazából nem tehet róla egyik tábor sem. Beléjük van kódolva.

Sajnos a ribikkel az a baj, hogy hiába veszed feleségül és hiába szereted, csak a farok élteti őket, amíg csak lélegeznek.

Sajnos én is beleszaladtam, csak későn jöttem rá :(

Ettől még lehet tökéletes anya, szorgalmas és okos nő is,

sőt akár még szerethet is, de kell nekik az új izgalma. Feleségül is veheted, csak együtt kell élned az "éhségével"....ők csak így érzik teljesnek az életüket.

Nem fog megváltozni miattad ezt tudnod kell.

Ha képes vagy nyílt házasságra (vannak ilyen emberek)jó választás is lehet.

2013. dec. 8. 12:55
 36/36 anonim válasza:
Egyébként kerüld, mint a leprást..sok fájdalmat okoznak.
2013. dec. 8. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!