Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem az osztálytársamba, de pénteken ballagás van?
háromszor is le írtad hogy nem vonzódik hozzád -.-
akkor mi az isten csodára vársz ?
Nekem volt egy osztálytársnőm akivel 5ik éve elejétől (akkor vonták össze az osztályokat) 8ik év végéig masszivan ellenségeskedtünk.
Aztán mi is kb egy két héttel a ballagás elött lettünk összezárva és akkro minden hülyeséget vágtunk egymás fejéhez aztán történtek ott elég erotikus dolgok is.
Utána még kb két három hétif volt suli de ugyanugy megtartottuk a fél teremnyi távolságot. Nem vagyunk most roszban, de legjobb baártok sem vagyunk. :)
Szerintem nálato kis ez a helyzet. Bepánikolsz, hogy most látod utoljára és ilyenkor felerösödnek bizonyos érzelmek.
Köszönöm szépen a biztatásokat.
Második:
Igazad van... Csak hát ugye ritkán tudunk kettesben lenni, régóta is voltunk, nem tudtam elmondani neki. Az iskolában meg mindig a barátnőivel beszélget.
Mondd el neki! Nincs rosszabb annál, ha benned marad az az érzés, hogy mi lett volna, ha…
Ha nem is mond igent, le tudod zárni majd magadban a dolgokat, és nem maradsz kétségek között. Könnyebb lesz a felejtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!