Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárnőmről tudom, hogy leszbikus és én beleszerettem, de nem tudom van-e esélyem?
Én biszex lány vagyok, 21 éves és még sosem vonzott ennyire senki, mint Ő. A fősulin tanít engem és fokozatosan kialakult a vonzalom, de igazán csak akkor szerettem bele, mikor megtudtam, hogy a lányokat szereti. Tényleg gyönyörű és nagyon vonzó a természete, kicsit titokzatos, megőrjít.
Én már megtettem az első lépést és beszéltem neki erről, de ekkor az volt a válasz, hogy már 9 éve él a barátnőjével, akit még egyetemistaként ismert meg és nagyon fontos neki emberileg. Viszont én úgy érzem, lehetne esélyem, mert nem vagyok közömbös számára. Nem tudom, mit tehetnék, nagyon szenvedek..
Ne kezdj a tanároddal.
Elsősorban azért, mert azt mondta, fontos neki a párja. Nyilván 9 év után már nem égő szerelemmel szereti, de szereti.
Az pedig beláthatatlan, mit tenne ez a pályájával, megbecsülésével.
Ha igazán szereted, tartsd tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!