Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy ribancba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy ribancba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy csajba, aki egy tipikus ribanc és ezt mindenki tudja is róla, nagyon sok emberrel volt már, az egyik haverommal is. Az a baj, hogy ha összejönnék vele, mindenki hülyének nézne és kiröhögnének.
2013. máj. 7. 20:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
nem is szerettél bele, mert úgy hivod, hogy egy ribanc...
2013. máj. 7. 22:21
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem lepődöm meg?:( miért nem kellenek nektek a normális nők?
2013. máj. 7. 22:29
 23/36 anonim ***** válasza:

Pont azért amiért meg nektek az átlag csávók nem...

Hanem a bunkó macho 200 kilós félcigányok akik akár le is pofozhatnak, de hát 50 centis kár vagy a béjemvé már más...

Hát ezért.

2013. máj. 7. 22:32
 24/36 anonim ***** válasza:
37%
Pfü, nem kéne cigus semmi pénzért. De azt belátom hogy a legtöbb nő iszonyatosan tud választani!:S
2013. máj. 7. 23:21
 25/36 anonim ***** válasza:
56%
19 Oly távol állsz az igazságtól, mint Makó-Jeruzsálemtől.De látva értelmi szintedet, EQ-dat, és összességében a gondolkodásmódódat, igy szerintem mielőtt mégjobban megmutatna sötétséged, fejezzük be ezt a csevelyt, mert szégyellem, hogy egy ilyen emberhez szóltam 2 mondatot is.
2013. máj. 7. 23:28
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az meg sem fordul a fejedben, hogy a lány azért ribanc, mert annyira szeretetre vágyik, hogy mindenkinek odadobja magát, csak hogy ha kis ideig is, de valaki törődjön vele? Én például ezért csinálom.

Üdvözlet egy másik ribanctól.

2013. máj. 8. 11:12
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. És még annyit, hogy tény, ribanc vagyok, de én lennék a legboldogabb, ha valaki tényleg, őszintén szeretne engem. Sosem lennék képes bántani vagy megcsalni azt, akinek fontos vagyok, aki törődik velem.
2013. máj. 8. 14:00
 28/36 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az ilyen esetekben az embereket k*rvára nem érdekli a lelki háttere ennek a dolognak, a legtöbben úgy vannak vele, hogy a ribanc az ribanc. Az, hogy esetleg valaki okkal olyan, amilyen, le van szarva.
2013. máj. 8. 14:08
 29/36 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de ha egy férfi kefél fűvel-fával, az menő. Ha egy nő teszi ugyanezt, akkor ribanc. Amíg valaki független, miért ne kefélhetné végig a fél országot, ha úgy tartja kedve? Ez még nem jelenti azt, hogy egy kapcsolatban nem képes a hűségre. A nők többsége úgy van összerakva, hogy ha szeret valakit, akkor képtelen mással lefeküdni. És ez alól a "ribancok" sem kivételek, higgyétek el.
2013. máj. 8. 14:10
 30/36 anonim ***** válasza:
Ezt én értem, én is így gondolom, csak a legtöbb ember leszarja, ha valaki esetleg azért ribanckodik, mert szeretetre, törődésre vágyik, tehát nem ezt fejtegeti, hogy a ribanc vajon miért ribanc, hanem egyszerűen csak ítélkezik.
2013. máj. 8. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!