Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy ribancba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy ribancba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy csajba, aki egy tipikus ribanc és ezt mindenki tudja is róla, nagyon sok emberrel volt már, az egyik haverommal is. Az a baj, hogy ha összejönnék vele, mindenki hülyének nézne és kiröhögnének.
2013. máj. 7. 20:14
1 2 3 4
 11/36 Csonti95 xD ***** válasza:

Semmi bajom a ribikkel, de nem is szeretem őket..

Vannak a -Lányok, -Nők, -Ribik (szépen mondva)

Vegyük sorra.. Szereted? Szerelmes vagy?

-Pillangók a gyomrodban.

-Óvszer helyett virágcsokrot vennél neki.

-A képére vered.

:D oké, utóbbi vicc volt.. :D

nem te leszel neki az utolsó szal csak csalódás érhet meg elkapsz egy frankó nemi betegséget és legközelebb már azt kérdezed hogy miért pöttyös a rudi :D

2013. máj. 7. 20:25
 12/36 anonim ***** válasza:
Zsolti??
2013. máj. 7. 20:26
 13/36 anonim ***** válasza:
9 Nem tudnád szeretni, ha valóban az lenne, és nem csak dühből beszélnél igy róla.
2013. máj. 7. 20:31
 14/36 anonim ***** válasza:
Gondolj ükapáink bölcsességére: k.rvából lesz a legjobb feleség!
2013. máj. 7. 20:35
 15/36 anonim ***** válasza:

Szeress egy r*bancba költs rá a pénzed

És én garantálom neked - sitten végzed!

2013. máj. 7. 20:43
 16/36 anonim ***** válasza:
77%
ribancból lesznek a legjobb feleségek.
2013. máj. 7. 21:34
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Ezt az Urban Legendet szerintem magu a qrvák terjesztik és éltetik...
2013. máj. 7. 21:34
 18/36 anonim ***** válasza:
17 Nem urbanlegend:DD Kérdezz meg olyan pasikat akik elvettek, és hogy mennyien irigyek rájuk:DD
2013. máj. 7. 21:40
 19/36 anonim ***** válasza:
23%

Irigyek? Azt miért? Hogy kaptak egy igen erősen kitágult, magas igényekkel rendelkező (gondolj bele mennyi 25 centis feka kár landolt bennük vagy jöttek az érzelgős maffiózók tapizni) csajt aki még főzni se tud (mert hol tanult volna meg? Fiatalként mikor a drog után futott vagy későb mikor az egésznapos strichelés után hazaestek aludni (persze előbb pénz go stricinek)

Persze bizonyos körökben lehez presztízs, hogy "enyim a Csöcsös Gizi a sarokrú! Ő szopott leggyoban a kerületbe! Hé pincér még egy kört"

2013. máj. 7. 21:44
 20/36 anonim ***** válasza:
+sz
2013. máj. 7. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!