Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos leszek, egész életembe?
Próbálok ismerkedni. A boltban van egy szép lány, én pedig rámosolyogtam, de ő meg nem mosolygott vissza. Ezért kirohantam a boltból, de előtte még leborítottam egy csomó konzervet.
A lány dühösen rám kiáltott, én meg visszaszóltam neki. Dühös vagyok minden nőre. Még az egyik csajra is. Mentem haza a busszal, az ajtóba álltam. Leakart szállni, de az az én helyem!
Azt mondta, hogy álljak félre, de nem álltam. Majd amikor én szálltam le, előre engedtem, de azt mondta rám, hogy s*ggf/j vagyok.
Minden nőt utálok.:(
Meg a kigyúrt pasijaikat is. Az egyik épp bekötötte a cipőfüzőjét én meg elmentem mellette és köptem egyet. A fejét érte a köpés.
Erre felállt és behúzott nekem egyet.
Utálom az összest!
No megyek vissza WoW-ba eventezni.
Itt megint te voltál a hibás... Azért mentél a konditerembe, mert gyenge vagy és erősödni szeretnél, nem?
Mégis hogy kellett volna kinézned?
Tényleg tiszta zizi vagy, de szedd össze magad!!
Lehet otthon is súlyzózni, vagy van az a fegyencedzés, ahhoz kb semmilyen eszköz nem kell!
De inkább valami sportot keress, amit szeretsz is csinálni, nem muszáj izmot növelned, csak valamit az egészséged miatt meg hobbiként!
A haverokat is szedd össze, mert egyedül nehéz út vár rád!!
Sokat tudnának segíteni...
Az ilyen kirohanásoknak semmi értelme!! Vedd észre, légy szíves!
úristen ha nem kamu, akkor részvétem, am én is nőgyűlölő vagyok kicsit legbelül de még adok esélyt nekik, ált. szexelni akarnék csak, de még szűz vagyok
nem adom fel, te se tedd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!