Magányos kismamaként (társasági értelemben) mit csinálsz egész nap? Hol laktok?
Hát én csak négy napon vagyok magányos egy hónapban, nem tudom, de akkor is csak kismamaként, egyébként azért vannak körülöttem. Leírom, hátha segít! ;)
Havonta négyszer 24 órát ügyel a férjem. A terhességem alatt végig dolgoztam, a 37. hétig szakfordítottam és cikkeket írtam, sokat rohangáltam, vásárolgattam, zenével a fülemben sétáltam (nagyvárosban lakunk, de parkos-erdős részen), filmet néztem, új dolgokat főztem, kávéztam itt-ott, barátnőztem néha, anyummmal-húgommal is sokat járkáltunk, babadolgokat vásárolgattunk. Készítettem ezt-azt a babaszobába, várandós naplót írtam, és ha végképp unatkoztam körmöt festettem. :)))))
Ha a párom itthon volt ügyelet utáni szabad napon, vagy munkaidő után, akkor vele ültünk be ide-oda, vagy csak filmeztünk-beszélgettünk, moziba mentünk esténként. Vagy simán csak összebújtunk és pihentünk.
Mióta megvan a Manó kevesebb időm van ugyan ezeken az ügyeletes egyedültöltős napokon is, de ha akad pár szabad percem, akkor elolvasom a híreket, utána mindig feljön ilyen-olyan barátnő, elbeszélgetünk, fürdetésre gyakran átjön anyum is, utána vele is töltök egy kis időt, mesélünk egymásnak, pletykálunk, ezen kívül pedig sajnos (vagy szerencsére) továbbra is dolgozok itthonról. De nekem a babával sétálgatás is kikapcsolódás, már ha nincs ilyen béna idő. Vagy van, hogy simán csak alszok, ha van pár szabad órám. :))
Emellett el akarok kezdeni nyelvet is tanulni, ill. hetente kétszer edzőterembe járok, mert terhesség alatt ettől el lettem tiltva, és már borzasztóan hiányzott. :)
Remélem adtam pár ötletet! :))
Szép napot neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!