Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exxy kérdése:
Tudnátok segiteni? Valaki volt már ilyen helyzetbe? Gyors választ lécci!
Figyelt kérdés
Tegnap átmentem az egyik legjobb haveromhoz, már régóta ismerjük egymást. Mondta, hogy átmegy a barátnőjéhez valamiért addig várjam meg itt. Bementem a szobájába zenét kapcsoltam stb, amikor kopogott valaki. Bejött az anyukája (aki mellesleg tényleg egy istennő :D) és megkérdezte hogy nem zavar e?! Mondtam neki, hogy jöjjön csak nyugodtan, akkor láttam hogy csak egy köntös van rajta... Leült mellém, és mondta, hogy nagyon régen látott, de hogy mennyit komolyodtam és férfiasodtam azota, elkezdte a hajamat simogatni meg a hátamat. Meg se tudtam szolalni, nagyon meglepett a dolog :D Aztán hallottam hogy jött valaki, szóltam neki, hogy megjött a fiad. Erre annyit mondott hogy hallottam, adott egy puszit az arcomra, és belesugta a fülembe hogy remélem még folytatjuk ezt a beszélgetést. Aztán amikor állt fel, szó szerint alámnyult, megmarkolt és kiment. Pár percre rá, jött be a haverom... nem mondtam el neki hogy mi történt. Ma délelőtt hivott, hogy menjek át, mert anyukája megkért hogy segitsek valamit pakolni mert ő nem lesz otthon. Most mit csináljak? 23/F2013. máj. 7. 11:27
21/28 anonim válasza:
Kérdező, ne állj be a hosszú tömött sorba, és nem vagyok prüd:DD
22/28 A kérdező kommentje:
tuti siker srácok :D
2013. máj. 8. 00:08
24/28 A kérdező kommentje:
megháát :D privi ha valakit érdekel :P
2013. máj. 8. 02:26
25/28 anonim válasza:
Írhatod ide is, névtelen az oldal, nem? :D
De én kíváncsi vagyok, úgyhogy jöhet priviben, ha úgy muszáj! ;)
26/28 anonim válasza:
Szerintem is beírhatod ide. De ha nem, engem is érdekel, leírhatnád privibe.
27/28 anonim válasza:
többünket érdekel, inkább ide. de ah van kedved mindenkinek egyesével...küldheted nekem is
28/28 A kérdező kommentje:
akkor nézzük csak :D úgy szopott mint a kismalacok, egy istennő. Padláson csináltuk, nagyon durva volt :D kb 2óra volt, teljesen elment szerintem, és a végén közölte, remélem a jövö héten is jössz :D a szaftos részleteket lehet h nem irnám ide ki, de irjon üzit akit érdekel.
2013. máj. 8. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!