Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segiteni? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exxy kérdése:

Tudnátok segiteni? Valaki volt már ilyen helyzetbe? Gyors választ lécci!

Figyelt kérdés
Tegnap átmentem az egyik legjobb haveromhoz, már régóta ismerjük egymást. Mondta, hogy átmegy a barátnőjéhez valamiért addig várjam meg itt. Bementem a szobájába zenét kapcsoltam stb, amikor kopogott valaki. Bejött az anyukája (aki mellesleg tényleg egy istennő :D) és megkérdezte hogy nem zavar e?! Mondtam neki, hogy jöjjön csak nyugodtan, akkor láttam hogy csak egy köntös van rajta... Leült mellém, és mondta, hogy nagyon régen látott, de hogy mennyit komolyodtam és férfiasodtam azota, elkezdte a hajamat simogatni meg a hátamat. Meg se tudtam szolalni, nagyon meglepett a dolog :D Aztán hallottam hogy jött valaki, szóltam neki, hogy megjött a fiad. Erre annyit mondott hogy hallottam, adott egy puszit az arcomra, és belesugta a fülembe hogy remélem még folytatjuk ezt a beszélgetést. Aztán amikor állt fel, szó szerint alámnyult, megmarkolt és kiment. Pár percre rá, jött be a haverom... nem mondtam el neki hogy mi történt. Ma délelőtt hivott, hogy menjek át, mert anyukája megkért hogy segitsek valamit pakolni mert ő nem lesz otthon. Most mit csináljak? 23/F
2013. máj. 7. 11:27
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%
Ne foglalkozz a prűd válaszolókkal!!! :D Majd mesélj :D
2013. máj. 7. 11:49
 12/28 anonim ***** válasza:

seggbőlszájba, aztán MESÉLNI!

és pikcsört :)

2013. máj. 7. 12:31
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne jó ötlet... én a haver helyében kinyírnálak szerintem! :D

20f

2013. máj. 7. 13:42
 14/28 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, ezt csak álmodtad.
2013. máj. 7. 14:02
 15/28 anonim ***** válasza:
ha ez komoly akkor az összes férfi becsületére! MEG KELL TENNED :D
2013. máj. 7. 14:13
 16/28 anonim ***** válasza:
nem minden nap adódik ilyen.
2013. máj. 7. 14:13
 17/28 A kérdező kommentje:
nyugodt lennék ha csak álom lenne barátom ;)
2013. máj. 7. 14:14
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha nincs barátnőd és NEKI sincs már ott az apuka, akkor miért ne. Jó lesz az. Én átmennék.
2013. máj. 7. 14:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Nézd, ez most olyan hogy ő nyilván nem fogja megmondani a fiának, hogy a haverod jó az ágyban, és gondolom te se. Rajtatok kívül ezt senki nem fogja tudni. Csak óvatosnak kell lenni, ÉN megcsinálnám, mint a huzat
2013. máj. 7. 14:25
 20/28 anonim ***** válasza:
Irány pakolni.
2013. máj. 7. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!