Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A román csajok tényleg ilyen szépek?
Figyelt kérdés
Sokan cigányoknak képzelik a románokat, mert sok van ott, meg úgy egyébként is barnább sokuknak a bőrük. Kicsit latinosak (hisz a nyelvük is az). Csak nézem ezeket a műsorokat, vagy a zeneklippeket, amik ki tudja honnan jönnek, de minden nap van újabb és újabb, és új előadók, akik közül egyik szebb és szexisebb mint a másik. Szinte már előre tudom hogy ez román vagy másmilyen nemzetiségű, de annyi van hogy nem nehéz ráhibázni (meg ugye eleve vannak ezek a román zenecsatornák a digin). Nagyon elmentek mellettük ilyen téren (mármint zeneileg, de lehet hog más tekintetben is...)Gyakorlatilag amerika is elbújhat mellettük mostmár ami a szexi és szép előadókat illeti!... és nem vagyok román!2013. máj. 5. 20:29
11/15 anonim válasza:
20:39-es vagyok..
Én ismerem Antonia-t,imádom a számait és olyan a hajam mint az övé csak nem ilyen hosszú:D
Inna is szép:)
12/15 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló! a románok a nyelvüket illetően igen is van közük a latinossághoz! főleg az olaszhoz!
13/15 anonim válasza:
A román nép latin eredetű, újlatin a nyelvük. Miért kell állandóan lehúzni a másik népet? Ettől még nem leszünk jobbak mint ők.
14/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépek a román csajok!
15/15 anonim válasza:
Valószínű, hogy most sokan megharagszanak. De ez álltalában így van, mivel fáj az igazság! A román nyelv is a latinból származik , épp úgy mint a spanyol példának okáért. Nem fogok lebunkózni senkit, csak - kérlek, ne beszélj olyasmiről amiről abszolút semmi fogalmad! -> akinek nem inge , ne vegye magára. Nagyon szépek a román nők, sok szép van közöttük. A román zene (főleg ha angolul éneklik) már világhírű! Aki úgy gondolja, hogy tévedek, kérem javítson ki! Nem hasonlítom össze a magyarokkal... Viszont a bunkóságra had adjak példát. Egyik nyári nap Debrecenben keresek egy címet. Egy fiatal sráctól (nagyon nem huligán fajzat volt!) kértem segítséget, aki sorolta is lefelé : ezen az utcán , azon az utcán, meg amazon... Mivel Gyorsan lesorolt 6 utcát, szóltam, hogy meg nem tudom jegyezni a sorrendet, nem ismerem annyira a környéket, odavalósi vagyok. 2-3 utcan jó lesz, azután újra megkérdek valakit. Erre az igazi magyarbarát ránéz az autóm rendszámára, (látta, hogy román rendszámú) s azt mondja gúnyosan " JA ROMÁN VAGY..." Csak annyit válaszoltam "úgy érzed eddig románul beszéltem veled?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!