Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok egy fiúról aki kozmetikusnál szedeti a szemöldökét? Gáz vagy OK?
Figyelt kérdés
Természetesen nem ilyen vékonyra vagy lányosra. Csak rengeteg és nagy szemöldököm van. Középen kiszedem, de oldalt meg felül is kéne, De azt már nem merek magamnak, inkább kozmetikus kéne h megcsinálja. Akkor már mennék arckezelésre is, mert az is rámférne.
Ez már szerintetek túl sok, vagy gázos egy fiúnak?
21/F
2013. máj. 5. 16:52
1/10 anonim válasza:
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYY
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha adsz magadra és foglalkozol a külsőddel :)
3/10 anonim válasza:
Nem sok, és teljesen természetes.
4/10 anonim válasza:
Dehogy gáz. Ha így érzi jól magát...
5/10 anonim válasza:
Teljesen rendben van, a lényeg, hogy elégedett lehess magaddal :)
6/10 anonim válasza:
nem gáz :)
csak ne nöiesre szedesd, és akkor észre se lehet venni :)
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. tudnátok linkelni mi az ami férfias és mi az ami már nőies?
2013. máj. 5. 17:14
8/10 anonim válasza:
Nem gáz, ha nem nézel ki úgy utána, mint a Jersey Shore-os divatb*zik :))
9/10 anonim válasza:
én is szedetem,csak a barátnőmmel.
Emellett még gyantáztatom a hasam és a mellkasom,mert undorítóan szőrös vagyok.Barátnőm szerint jobb lenne,ha meghagynám,de engem rohadtul zavar.
Lehet b.zizni vagy amit akartok,de én így érzem jól magam
10/10 anonim válasza:
Hidd el a kozmetikussal tudsz erről tárgyalni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!