Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki egy fiúnak elmenni...

Ciki egy fiúnak elmenni kiszedetni a szemöldökét kozmetikusnál?

Figyelt kérdés
meg tudják csinálni egy fiúnak úgy, hogy szép, de fiús formája legyen?
2008. okt. 25. 23:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog tetszeni, de véleményem szerint ciki, bár a mostani világban már mindent lehet. Természetesen meg tudja úgy csinálni, hogy ne legyen nőcis. De magadnak is meg tudod oldani, és akkor nem ciki, csak ne rontsd el.
2008. okt. 26. 00:08
 2/16 A kérdező kommentje:
hát ez az, ne rontsam el...
2008. okt. 26. 00:21
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Ne haragudj meg, szerintem ciki!
2008. okt. 26. 00:23
 4/16 A kérdező kommentje:
:D már miért haragudnék!? a véleményed miatt egy feltett kérdésre? pont ezt akartam megtudni... egyébként nem tudom honnan vette az első válaszoló, hogy fiú vagyok (igaz, hogy az utána való kommentem kicsit félrevezető, de akkor is)
2008. okt. 26. 00:28
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Akkor most nem fiú vagy?

Be vagyunk csapva?

Amíg egészségről, és higiéniáról van szó, járjon oda egy férfi, ahová akar, még kozmetikushoz is. Ha jól akar kinézni, és férfias akar lenni ne kozmetikushoz járjon, hanem pl. konditerembe, vagy sportoljon bármit. (hozzáteszem-szerintem)

2008. okt. 26. 00:37
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Miért lenne ciki?Még mindig esztétikusabb,mint egy olyan,ami összelóg az orron:D
2008. okt. 26. 00:58
 7/16 anonim válasza:
85%
Szerintem egyáltalán nem ciki,sőt egy férfi is foglalkozzon azzal,hogy hogyan néz ki!És próbálja meg esztéstikusabbá tenni magát.
2008. okt. 26. 11:36
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Sztem se ciki.Sztem fontos ha egy pasi foglelkozik a külsejével és ad magára
2008. okt. 26. 14:13
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem aranyos, ha egy fiú foglalkozik magával és látszik hogy ápolt a külseje ^^ Rá se nézek azokra akiknek pl. össze van nőve az orra fölött... Fuj :P
2008. okt. 26. 16:27
 10/16 A kérdező kommentje:

3. hozzászóló (azt hisszem): az eszem megáll, miért lennél becsapva? (:D)

a kommentárom félrevezető volt.. arról van szó, hogy a barátom szemöldökével kéne valamit kezdeni, és azon gondolkodom, hogy én csináljam-e meg, vagy inkább cipeljem el egy kozmetikushoz, hiszen ő szakszerűbben, szebben meg tudja csinálni elsőre (később persze majd én is meg tudom csinálni, csak a formáját nem akarom én elrontani)

én nem értek egyet az első 3 hozzászóvóval, akik cikinek tartják... ők nem tudnak elképzelni olyan helyzetet amikor szükséges lehet egy fiúnak/férfinak kozmetikushoz menni? végül is ki mondta, hogy csak a nők járhatnak oda?

a kérdést azért tettem fel, mert érdekelt mások véleménye is, és örülök, hogy vannak akik úgy gondolják, ahogy én:)

köszönöm a válaszokat!

2008. okt. 26. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!