Ciki egy fiúnak elmenni kiszedetni a szemöldökét kozmetikusnál?
Akkor most nem fiú vagy?
Be vagyunk csapva?
Amíg egészségről, és higiéniáról van szó, járjon oda egy férfi, ahová akar, még kozmetikushoz is. Ha jól akar kinézni, és férfias akar lenni ne kozmetikushoz járjon, hanem pl. konditerembe, vagy sportoljon bármit. (hozzáteszem-szerintem)
3. hozzászóló (azt hisszem): az eszem megáll, miért lennél becsapva? (:D)
a kommentárom félrevezető volt.. arról van szó, hogy a barátom szemöldökével kéne valamit kezdeni, és azon gondolkodom, hogy én csináljam-e meg, vagy inkább cipeljem el egy kozmetikushoz, hiszen ő szakszerűbben, szebben meg tudja csinálni elsőre (később persze majd én is meg tudom csinálni, csak a formáját nem akarom én elrontani)
én nem értek egyet az első 3 hozzászóvóval, akik cikinek tartják... ők nem tudnak elképzelni olyan helyzetet amikor szükséges lehet egy fiúnak/férfinak kozmetikushoz menni? végül is ki mondta, hogy csak a nők járhatnak oda?
a kérdést azért tettem fel, mert érdekelt mások véleménye is, és örülök, hogy vannak akik úgy gondolják, ahogy én:)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!