Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki egy fiúnak elmenni...

Ciki egy fiúnak elmenni kiszedetni a szemöldökét kozmetikusnál?

Figyelt kérdés
meg tudják csinálni egy fiúnak úgy, hogy szép, de fiús formája legyen?
2008. okt. 25. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
sztem ciki meg minek ki szedni h ha egy lány ezért szakít vled akor annak a kapcsolatnak semmi értelme nem lett volna ..ha nagyon k akarod szedni akkor szed ki magadnak:P
2008. okt. 27. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Ciki de én azt mondom h az se szép ha össze nő

Én néha a borotvámmal szoktam picit igazítani

2008. okt. 31. 09:40
 13/16 anonim válasza:
70%
Figyi ha tulvastag a szemöldököd akor nembaj ha kiszedeted és nemkel félni mert a kozmetikusok értenek hozá mert az a dolguk de ahogy gondolod elrontani csak nem fogják és mond meg a kozmetikusnak ha elmész hogy ojan ra csinálja meg hogy ne legyen ciki remélem hogy segitetem.
2008. nov. 7. 16:12
 14/16 anonim válasza:
100%
Akármit csinálsz, elitélnek. Ha nem szedeted ki akkor azért ciki, mert nem foglalkozol eléggé a külsőddel, ha kiszedeted, akkor meg túl sokat foglalkozol vele. Szóval, te döntesz.
2008. nov. 9. 00:12
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát az összenőt szemöldöknél nincs undorítóbb,legyen nő vagy férfi az illető.
2008. dec. 14. 17:19
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem meg gusztustalan ha ilyen körömkefe méretű szemöldöke van srácnak..szóval menj ha kell :)
2011. jún. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!