Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért botránkoztatja meg az embereket, ha egy fiú/férfi ad a külsejére, szedi a szemöldökét, esetleg festi magát? A nők is ugyanezt teszik.
Rengeteg emos meg rocker sztár van, akik hiába férfiak, ki van festve a szemük meg a hajuk is.
Manapság sok férfit lehet látni felzselézett hajjal.
Miért döbbennek le ezen az emberek?
Ha a nők csinálják ugyanezt, vagy ennél sokkal többet az nem botránkoztat meg senkit. Még az sem, ha szemérmetlenül többet mutatnak a testükből.
Mert nem az állatvilág tagjai vagyunk, ahol a hímek cicomázzák magukat.
Nem botránkoztat meg egyébként, maximum röhögök egyet és elkönyvelem, hogy ilyennel sosem feküdnék össze.
Nem mondtam, hogy én ilyen vagyok.
Örülök, hogy már a kérdés feltevése is bajnak számít :D
Azért kérdeztem, mert látom, hogy vannak ilyen férfiak is. A nők meg ugyanezt csinálják csak fokozottabban. A férfiak és nők közötti különbségre akartam rákérdezni, hogy amit a nők ilyen brutál mértékben űznek, az miért teszi közröhely tárgyává a férfit, ha a nőt egyáltalán nem.
Mert úgy "szokás" és az ember gyáva, meg lusta ahhoz, hogy minden "szokást" felülbíráljon.
Különben akikről írsz, eszméletlenül népszerűek- azok is, akik nem sztárok, stb.
Simán azért, mert tettek rá, hogy másokat mi botránkoztat meg.
Meg aztán, nem gondolkoznak, ellentmondásosak, logikátlanok. Az emberek nagyon furcsák tudnak lenni.
Ott van Andy Six- nem tudom, ki ismeri őt.
Nagyon sok fiatal lánynak bejön, tetszik, lefeküdnének vele. De ha a szomszéd srác öltözne fel úgy, az "b.zi"...
Utolsónak igaza van.:D
Én nem festem magam se semmi,fülbevalóm meg nagyhajam van amit mindigis akartam és vasalom^^ problem?
Eskü festenék szőkét a hajamba is ha úgy adódna,és majd tetkót is fogok csináltatni.
ÉS képzeljétek normális ember vagyok:D
Te ezért kaptál egy zöldet, utolsó. :)
Különben ez is jó téma: hosszú haj, fülbevaló. Volt régen is. Aztán mégis "b.zisnak" tartották egy időben, most meg már sokan élnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!