Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért botránkoztatja meg az embereket, ha egy fiú/férfi ad a külsejére, szedi a szemöldökét, esetleg festi magát? A nők is ugyanezt teszik.
Rengeteg emos meg rocker sztár van, akik hiába férfiak, ki van festve a szemük meg a hajuk is.
Manapság sok férfit lehet látni felzselézett hajjal.
Miért döbbennek le ezen az emberek?
Ha a nők csinálják ugyanezt, vagy ennél sokkal többet az nem botránkoztat meg senkit. Még az sem, ha szemérmetlenül többet mutatnak a testükből.
A maximum metroszexualitásnak nevezett férfi igényszintet tartó férfiakkal szemben én azon a véleményen vagyok hogy befoghatja mindenki a pofáját.
Csak az igénytelen, fotelben tespedős ogremanek akik lehúzzák őket, hogy azt a látszatot keltség, azok az igazi férfiak akiket benyőőt a szőr, meg szarcsimbókok lógnak a segg/fejéről/. Szért aki férfi létére egy órát tölt naponta a fürdőszobában, mert így érzi ápoltnak magát, az tegye, én is ilyen vagyok, ez a fitnesses életmóddal szorosan együttjár, és semmi gond vele, köze nincs a buzernyáksághoz. Ez egy felsőbbfokú, kifinomult igényszint, egy erkölcsi győzelem a parasztok felett!
Ami pedig a férfi létére cicomázza dolgot illeti, azt én is elítélem, mert valóban förtelmesen femilén. Hiába csinál pl . jó zenét egy zenekar, ha úgy néznek ki a tagjai, mint valami kiskhurrvák, akkor elvből nem hallgatom őket, annyira nem bírom az ilyen meleg vonásokat. Szemkihúzás, fülbevalók, körömfestés, szemre lógó nőfrizurák kanokon undort keltőek. Rengeteg sok homár rockbanda van egyébként, főleg a 80 as években volt a tetőfoka az Bon Jovi,Skidrow, Mötley Crüe, Kiss és társai időszak tiszta himihomi dizáyn.
6 os ra! Közröhely tárgyává teszi a nőket is hidd csak el. Szerintem a legtöbb pasas, köztük én is ha meglenne kérdezve, hogy hogy akarja látni a nőt, akkor nem karácsonyfát akar, hanem igazi!szépet! és természeteset.
Nem kell a szilikon tuning, nem kell a smink állarc ami javítja a ronda képet, nem kell a fülbevaló,szükségtelen a két centis vakolat a fejükre ,amitől ha közel hajólsz asztmát kapsz bazod, nem kell a HAMIS GYÖNYÖR!
Azok a nők akik túlzásba viszik, ugyanolyan jancsibohócnak vannak kezelve mint ezek a festet díszpintyőkék.
01:15 Bon jovi-t le ne szóld máár..
It's my lifeeeeeeeeeeeeeeeeee
16-al egyetértek, 17-el nem. :) Sok lány, akiknek épp ezek a festett srácok jönnek be, undorodnak a női testtől.
Bonyolult téma ez. Régen is volt arc, testfestés. Épp a 16-os válaszodban írtad, hogy nem az teszi nővé a nőt. Nos, sok nő számára sem teszi "nővé" a férfit, fiút. De érdekes, hogy veled mindig úgy félig tudok egyetérteni. Te vagy a szolizós fickó nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!