Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért botránkoztatja meg az embereket, ha egy fiú/férfi ad a külsejére, szedi a szemöldökét, esetleg festi magát? A nők is ugyanezt teszik.
Figyelt kérdés
Rengeteg emos meg rocker sztár van, akik hiába férfiak, ki van festve a szemük meg a hajuk is.
Manapság sok férfit lehet látni felzselézett hajjal.
Miért döbbennek le ezen az emberek?
Ha a nők csinálják ugyanezt, vagy ennél sokkal többet az nem botránkoztat meg senkit. Még az sem, ha szemérmetlenül többet mutatnak a testükből.
2013. jan. 11. 00:39
31/35 anonim válasza:
Hát nekem nincs ilyen gondom. :) De sok sikert!
32/35 anonim válasza:
De amit írsz, az bizonyos értelemben inkább rémes. A túl jó is lehet rossz, persze, mert talán azért nem mernek összejönni veled. És nem lehetsz egyszerre ilyen is, meg olyan is. De ha mindenkinek megfelelnél, úgysem élhetnél minden alkalommal. Csak túlhajtanád magad. Mikor pihennél? Bármekkorára gyúrsz, nem szeletelhetnek fel a nők, hogy mindnek (vagy csak azoknak, akik neked is tetszenek) juttass magadból egy kicsi darabot...
33/35 anonim válasza:
Eszembe jutott erről egy film. A faszi feltalált egy csodálatos parfümöt. Nőkből gyártotta. Azért készítette, hogy befolyásolni tudja az embereket vele, hogy szeressék őt. Amikor mind magára öntötte, egyszerűek odamentek és felfalták.
34/35 anonim válasza:
Tudom, láttam, nem semmi film, a végén mind egyszál farokban meg nunában ott fetrengtek előtte. Na valami olyasmit képzelnék el én is :D
35/35 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: ilyesmit csak akkor kaphatsz meg, amikor már szinte egyáltalán nem érdekel, megkapod-e vagy sem. Bár örülni akkor is lehet neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!