Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglát, mosolyog, felvonja a szemöldökét, vagy bólint. De nem lép semmit. Szórakozik?
Már írtam ki vele kapcsolatban kérdést. Igen, ő Darth Vader, ha valaki olvasta volna. :))
Szóval. A lényeg az, hogy a tetszésnek szinte minden jelét mutatja, a közelemben van, néz, és az a bizonyos hangosan veszi a levegőt a közelemben, és ma még hozzájön ez. Hogyha meglát, elkezd mosolyogni, meg bólint, meg felvonja a szemöldökét... De utána meg egy másik lánnyal hülyéskedik, bökdösi, meg átkarolja, mert verekednek... (jó, lehet hogy sima barát, mert rengeteg lány barátja van, nem vagyok jártas ezekben a dolgokban)
Már 1 éve ez megy, hogy nem csinál amúgy semmit.
Véleményetek? Hitegetem magam, és jobb lenne sürgősen elfelejtenem?
Mert már azt sem bánnám, ha a másik csajt választaná, csak legyen már egyértelmű mi a fenét akar. Utálom a bizonytalanságot. És nem vagyunk beszélő-, de még köszönőviszonyban sem.
22 éves.
Nem tudok róla. :S De nagyon köszönöm a választ.
Csak igazából nagyon dühít, mert amíg ilyen velem, addig nem tudok túllépni rajta, és ez rettenetesen bosszant, és már cafatokban lógnak miatta az idegeim. Nem tudom mikor lettem tőle ennyire függő. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!