Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereti, ha szenvedek, vagy egyszerűen szórakozik velem?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok. Van egy srác, életemben először vagyok szerelmes. Nagyon szeretnék ettől az érzéstől megszabadulni, de nem tudok :(. Rettenetesen összezavar. Sokáig voltunk barátok, aztán nekem több lett, végül nyáron ő csókolt meg engem. Azóta mikor összejárunk általában mindig úgy végződik, hogy együtt alszunk, csókolózunk, de ennél több még nem volt. Ő akart, de én még szűz vagyok, és azt mondta nem erőlteti, mert szeret nagyon. Itt jön a dolog, amit nem értek. Nem akar velem járni, mert ő szabadságot akar. Mikor bulizni megyünk néha nyomul másokra, mondtam, hogy ez engem zavar. De ezek a lányok... ilyen bulilányok, általában soha többet nem látja őket. Csak fáj nézni... Minden nap keres engem, hogy szeret, meg velem akar lenni, gyönyörű vagyok, még azt is írta, én vagyok a világon a legnagyobb kincse, mert szerelmet nem lehet pénzen vásárolni, mikor találkozunk már... Azt mondta, csak boldoggá akar engem tenni. Mondtam neki, hogy nem tudom bízhatok-e benne, mert nem tudom ténylegesen szeret-e, mivel nem akar járni. Azt mondta, szerinte idővel rájövök mennyire szeret, és megtanulok benne bízni. És tulajdonképpen... nem értem mitől lenne más, ha járnánk. Találkozunk, együtt alszunk... beszélgetünk. De mégsem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!