Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lájkolja a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkolja a csajok kihívóbb képeit? Ahhoz, hogy észrevegyen engem, tegyek én is ilyen képeket ki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik nekem. Barátnője NINCS, viszont azt vettem észre, hogy eléggé csajozós, mivel olyan képeket like-ol csak, ahol a csajok miniszoknyában vannak és magassarkú cipőt viselnek, vagy magassarkú-kis farmernadrág kombinációvan rajtuk.
2013. máj. 4. 17:42
 1/5 Skype:vvargadavid ***** válasza:
Hajrá, tegyél ki képeket, maximum mások szemében 1 ribanc leszel
2013. máj. 4. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Lépj be bátran a buta ribik világába.
2013. máj. 4. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy likeol még nem csajozós.
2013. máj. 4. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
De csajozos, mivel lattam/hallottam egyet s mast.
2013. máj. 4. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne egyél ki ilyen képeket. Egy normális pasi pont ezt tartja èrtéknek. Nem azt amit a többi csaj csinál.
2013. máj. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!