Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A román és az ukrán nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A román és az ukrán nők olyanok mint a magyar csajok?

Figyelt kérdés
Kinézetre meg viselkedésre értem.Róluk se sok jót hallottam.

2012. nov. 2. 14:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
A magyar csajoknal minden jobb ugy, hogy ha tudsz oroszul vagy romanul, mindenkepp probalkozz naluk.
2012. nov. 2. 14:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Hogy náluk minden jobb ezzel kicsit egyetértek.
2012. nov. 2. 14:43
 3/15 anonim válasza:
74%
Szerintem bepróbálkozhatsz, elvégre szépek a román nők.. (pl. Inna, Alexandra Stan..)
2012. nov. 2. 14:49
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit bovebben annyit tudok mondani a roman csajokrol, hogy nem olyan nagykepuek mint a magyarok es atlagba szebbek, mar amennyit en lattam. Hozzateszem kedvesebbek is es nyitottabbak, nalam volt olyan, hogy ok kezdmenyeztek. Persze a penz naluk is szamit mivel csoro orszag, de a magyar lanyoknal is ugyanez a szitu, azzal a kulonbseggel, hogy ugyanolyan kategoriaju csajnal, a romannak eleg ha van autod mind1 milyen, a magyarnak meg bmw x5os alap, szal erted a kontrasztot.
2012. nov. 2. 15:00
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

kerdezo, itt is kb ugyanolyanok,

#3, az csak 2 kisminkelt agyatlan mediasztar, ilyen tobb is van minden orszagban

nem hinnem hogy tobb lenne a szep csaj mind mashol, ez nem az orszagtol fugg

#4 nem tudom honnan van tapasztalatod veluk, de itt is rengeteg a bekepzelt anyagias csaj,

raadasul elegge butak es rengeteg a magyar-utalo

2012. nov. 2. 15:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös:

Akkor gondolom, te romániai magyar vagy. Bár még nem voltam Romániában, de én is sokkal valószerűbbnek tartom a te véleményedet.

2012. nov. 2. 15:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak sokkal többet kell rájuk költeni!
2012. nov. 2. 16:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
En is Erdelyi vagyok ezert tudom osszehasonlitani a ket nemzetet. Egyertelmu, hogy mindenhol vannak jok es rosszak is. Magyar csajokbol is kaphatsz normalisat, ha olyan az ismeretsegi korod, a mozgastered, a szerencsed, stb... Nem azt mondom, hogy minden magyar csaj olyan amilyen, csak az atlag a rossz fele huz, ennyi.
2012. nov. 2. 16:37
 9/15 A kérdező kommentje:

5-ös!Én is így képzelem el a román nőket,neked van tapasztalatod mivel kint élsz,ezért valószínűleg igazat mondasz,tehát akkor ugyanolyanok mint a magyarok.

Utolsó!Leginkább ismerősökön keresztül lehet normális nőt szerezni,vagy tényleg csak szerencsével.

Inna meg Alexandra Stan két felkapott tehetségtelen kur.va,ráadásul nem hinném hogy úgy néznének ki a román nők :D

2012. nov. 2. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
No akkor leírom a véleményem én is, 4 évet koptattam az egyetem padjait Brassóba, tehát román magyar keveredés bőven volt a diákok közt. Csoportomba volt 2 magyar csajszi és 5 román. Első hetekben azért még érezhető volt a mi kis külön klikkünk a terem hátsó részében majd megváltozott a szitu. Úgyérzem életre szóló barátságot kötöttem egyik csoporttársammal, soha még fiu haverjaimmal sem töltöttem ennyi időt mint vele és egyszer sem került a magyar gyűlölet szóba kettőnk közt. Más kérdés, hogy igen annó kollégiumba felsőbb évesek lebozgoroztak meg stb volt alkalom, hogy jól el is tángáltak ez miatt de Istenem itt élek és rájöttem ha hallgatok kevesebbet veszítek mintha hangoztatom az elégedetlenségem.
2012. nov. 2. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!