Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Szerintetek ez ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném tőletek kérdezni hogy cikinek tartjátok ha egy fiú túlságosan érzékeny lelkű? Szóval nem is az hogy megsértődik mindenen, hanem hogy ha lelki csapás éri, vagy csalódás akkor néha sír.

2013. máj. 4. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ciki, a pasik némelyike is érző ember.
2013. máj. 4. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem ciki, inkább pozitív. :) Jó ha egy férfi érzékeny, érzelmileg intelligens, és empatikus. Örülnék annak, ha az én barátom ilyen lenne, ő egy kicsit érzékelten tud lenni néha- néha.
2013. máj. 4. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy néha sír, nem lesz túúl érzékeny. De ha számomra tényleg túl érzékeny lenne, akkor zavarna. Zavarna, ha úgy érezném én vagyok a "férfiasabb" a kapcsolatban.
2013. máj. 4. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
nem ciki, csak ne sírjon mindenen... a legjobb haverom pl csak elöttem mer sírni, és mindig megvígasztalom, és ezt sokkal nagybbra tartom, mintha "nemtörödöm" lenne :)
2013. máj. 4. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nem mindig sírok:D itt nem azzal van a gond, hanem hogy sok csajnak az jön be ha egy férfi bunkó.. Legalább is az én korosztályomba.
2013. máj. 4. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok, inkább sokkal inkább az nem jön be, ha a pasi nem férfiasan viselkedik. És itt most nem a sírásról beszélek.
2013. máj. 4. 19:15
 7/7 anonim válasza:

Hát ha lehet akkor ne sírj mindenki előt,mert cikizhetnek érte.

Sőt azt is feltételezhetik hogy a saját nemedhez vonzódsz,mert sajna a mai világban az emberek mindent/mindenkit kicikeznek ha esélyük van rá.És ez kelemetlen lehet....és igen a legtöbb lány nem szereti ha egy fiú sír.

2013. máj. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!