Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha ilyen alkatú csajok jönnek be? (képek)
A haverjaim mindig ezzel szívatnak... Nektek tetszik az ilyen alkat?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Szerintem inkább az a ciki, hogy te ezt cikinek tartod. MIért fontos más véleménye ebből a szempontból? Talán olyan lánnyal kéne összejönnöd, aki nem neked, hanem a haverjaidnak tetszik? nem, hát akkor?
Én meg világéletemben a mások által csúnyának tartott pasikkal jöttem össze. Engem nem érdekelt,mert nekem ők tetszettek, és hiába jöttek nekem azzal, hogy hát azért jobban érdemelnék külsőleg, de hát istenem. Ha nekem az ilyenek tetszenek, akkor ugyan ne mondja már meg nekem senki, hogy kivel jöjjek össze. Nem fogok járni egy mindenki számára helyes pasival, csak azért, mert másoknak tetszik.
Én pont ilyen nagyseggű vagyok, hatalmas csöcsökkel:)
Évekig szorongásom volt a vékony csajok miatt, aztán lett egy olyan barátom, aki egyszerűen megőrül ettől a látványtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!