Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, milyen alkatú csajok jönnek leginkább be?
Alacsonyabb vagy magasabb mint te? Izmos, kerekded, teltkarcsú, átlagos vagy a fiúsan sovány? Mindenhol ezek a szinte már irreálisan sovány deszkalapos nők vannak leszbikus szépségként feltüntetve. Ez mennyire reális? Ha halálra fogyókúrázom se lessz As mellem meg fiús alkatom.
A homofóbiád nem érdekel, gyűlölködjél máshol.
igaz, én nem leszbi vagyok, de tetszenek a lányok is...nekem a természetesen szép lányok jönnek be, akik vagy kislányosak,akiket úgymond a szárnyaim alá vehetek, vagy fiúsan vagányak,mint én...alkatra pedig épp átlagos legyen, se sovány, se dagi...
21/L
Szia
Nem vagyok homofób se leszbikus, de nekem az olyan lányok tetszenek akik hasonlítanak rám, inkább vékonyak és picik, de nem irreálisan deszkák, a nagy darab lányok nekem ilyesztőek. (ja egyébként én is lány vagyok)
"fiúsan sovány" az milyen?
szerintem eleve ronda ha egy fiú sovány
meg ha lány akkor is,ja meg a dagik is rondák
Kedves utolsó:
A melegeknek és leszbikusoknak teljesen normális átlag párkapcsolataik vannak. Tudod szerelem, romantika, szex, satöbbi. Ugyanazok a kicsinyes balhék, féltékenység, randizás összeköltözés mint a heteróknál.
Pasikkal semmi bajom, vannak nagyon jó férfi barátaim de szexuálisan teljesen hidegen hagynak. Ha viszont egy férfi nem képes felfogni, hogy nem érdekel a közeledése és tovább nyomul az viszont fel tud dühíteni. Az ilyen egyénekkel van baja a legtöbb leszbikusnak, de a férfiakkal úgy általában jól kijövünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!