Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már nincsenek normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már nincsenek normális értékrenddel rendelkező emberek? Csak úgy kérdezem.

Figyelt kérdés

Amit itt olvasok sokszor,attól néha a hányinger kerülget,hogy komolyan ilyenek az emberek.Megcsalják egymást,össze-vissza kefélnek,stb.Ráadásul ez 26 év alattiaknál teljesen normálisnak számít.Mi történt a világgal,amitől ilyenek lettek az emberek.Lehet,hogy én vagyok a maradi,de én ilyen egy éjszakás kalandokra nem is vágyom és szerintem az a normális,hogy ha az ember szerelemből fekszik le valakivel.Az meg a másik,hogy nekem nem kellene olyan lány,aki ilyen könnyűvérű,ami az idősebb korosztályok szerint teljesen érthető,csak a fiatalok háborodnak fel az ilyen gondolkodáson.

Manapság,miért az ilyen futó kapcsolatok számítanak normálisnak?Vannak egyáltalán még hozzám hasonló értékrenddel rendelkező emberek,vagy érdemes feladni?

2013. máj. 5. 16:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Jó pár előttem válaszolóval egyetértek. Nagyon újat nem tudok írni csak azt, hogy engem is elszomorít az ami most megy ebben a világban. Ahogyan te kedves kérdező leírtad, sokszor én is úgy érzem magam mintha egy másik bolygóról jöttem volna. Vannak napok amikor szinte már már "cikinek" érzem, hogy én nem voltam ott x-y házibuliján, nem ittam le magam és hánytam együtt valakivel. Szerencsére hamar rájövök, hogy nekem erre egy cseppet sincs szükségem. Szívesebben mennék el például mini golfozni, egy kiállításra vagy csak beülni egy kellemes helyre. Viszont, ha felhozza nekik az ember ezeket az ötleteket, valahogy a legtöbb esetben csak hülye képet vágnak és azt kérdezik, hogy: "Te hülye vagy?". Egyszóval elég elszomorító...

Múltkor is kellett előadást tartani egy énekesről, bárkiről akit szeretsz. Én egy jazz énekest választottam.(ez van, imádom ezt a műfajt) Természetesen mondanom sem kell, hogy a többség reakciója csupán ennyi volt: "Ez meg ki a franc, még soha életemben nem hallottam róla!". Mások pedig csak szimplán nem figyeltek.

Nem arról van szó, tényleg mindenki azt kezd az életével amit akar és úgy szórakozik ahogy akar, csak azt nem bírom megérteni, hogy ezekhez miért kell cigaretta, alkohol és az egy éjszakás kalandok meg társaik... Komolyan, hova jutunk? 18/L

2013. máj. 7. 10:02
 32/32 anonim ***** válasza:
Régen is megcsalták egymást az emberek, csak nem volt internet, hogy egymás orrára kössék.
2013. aug. 28. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!