Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már nincsenek normális értékrenddel
rendelkező emberek? Csak úgy kérdezem.
Figyelt kérdés
Amit itt olvasok sokszor,attól néha a hányinger kerülget,hogy komolyan ilyenek az emberek.Megcsalják egymást,össze-vissza kefélnek,stb.Ráadásul ez 26 év alattiaknál teljesen normálisnak számít.Mi történt a világgal,amitől ilyenek lettek az emberek.Lehet,hogy én vagyok a maradi,de én ilyen egy éjszakás kalandokra nem is vágyom és szerintem az a normális,hogy ha az ember szerelemből fekszik le valakivel.Az meg a másik,hogy nekem nem kellene olyan lány,aki ilyen könnyűvérű,ami az idősebb korosztályok szerint teljesen érthető,csak a fiatalok háborodnak fel az ilyen gondolkodáson.
Manapság,miért az ilyen futó kapcsolatok számítanak normálisnak?Vannak egyáltalán még hozzám hasonló értékrenddel rendelkező emberek,vagy érdemes feladni?
Hát ezt a szenny oldalt olvasgatván én is igencsak másvilágbélinek érzem magamat. Undorító, ami manapság megy. 22l
2013. máj. 5. 16:51
13/32 anonim válasza:
csillagánizs, mi az, hogy folyton? Életben először vettem "számra" foley nevét, de csak mert sorozatban oltogat.
2013. máj. 5. 16:52
14/32 A kérdező kommentje:
#8:Na igen.Akik próbálják úgy beállítani,mintha az ő kifordult értékrendjük teljesen normális lenne,miközben egyáltalán nem az és leoltanak mindenkit,hogy mekkora gyökér és nem tartja tiszteletben más véleményét,miközben ők egyből lehurrognak mindenkit,akinek még normális a gondolkodása és egyből a fejéhez vágják,hogy ítélkezik.Miközben nem ítélkezik,csak kifejti a véleményét és elmondja,hogy ő hogyan gondolkodik és vérig vannak sértve,mert van olyan ember aki szerint nem normális a gondolkodásuk.Persze lehet mondani,hogy mindenkinek más a normális.De az én nevelésembe elég nagy mértékben beleszóltak a nagyszüleim és nekem egyáltalán nem normálisak azok a dolgok,amiket tapasztalok.
2013. máj. 5. 16:53
15/32 anonim válasza:
Valaki a múltkor is az ő nevét emlegette, azt hittem te voltál!
2013. máj. 5. 16:54
16/32 anonim válasza:
Kérdezo, minden tiszteletem a tied. Epeszu, ertelmes ember vagy. Bar mindenki ilyen lenne. Mennyivel jobb vilagot elnenk. Nem azt mondom, hogy mindenki ugyanolyan legyen, de lehetne mindenki tudatos.
2013. máj. 5. 16:55
17/32 A kérdező kommentje:
#16:Köszönöm!De szerintem nem az én érdemem,hogy ilyen ember lettem.Na meg egyre inkább nem megyek vele semmire.
A gond csak annyi,hogy ha esetleg betalál egy lány,az is rib@nc.Aki pedig tisztességes,annak nem kellek.
2013. máj. 5. 16:57
18/32 Pain for Pleasure válasza:
Néhány kérdést olvasgatva megtudom érteni a felháborodásodat kérdező. Sokszor már én érzem magam hülyén, mert nem értek egyet a mai felfogással.
A kérdésedre válaszolva pedig biztosan állíthatom, hogy vannak még normális értékrenddel rendelkező emberek, de valószínűleg már kihaló félben.
22/n
2013. máj. 5. 16:58
19/32 A kérdező kommentje:
#18:Örülök,hogy vannak,akik osztják a véleményem.Általában,akik ilyen kérdéseket tesznek fel,azokat általában a sok szabad erkölcsű ember itt meglincseli és elhordja mindenféle elmebetegnek.
2013. máj. 5. 17:06
20/32 anonim válasza:
Szerintem pedig az információcsere felgyorsulásából adódóan (tv,internet) kerülnek jobban előtérbe ezek a dolgok. 20 éve is ugyanúgy megvoltak az emberek fejében ezek a szexuális kérdések, csak nem volt hova leírni, meg nagy tömegeknek elmondani. Az hogy akkoriban ezt nem hallottad úton útfélen, az nem azt jelenti hogy nem is létezett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!