Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már nincsenek normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már nincsenek normális értékrenddel rendelkező emberek? Csak úgy kérdezem.

Figyelt kérdés

Amit itt olvasok sokszor,attól néha a hányinger kerülget,hogy komolyan ilyenek az emberek.Megcsalják egymást,össze-vissza kefélnek,stb.Ráadásul ez 26 év alattiaknál teljesen normálisnak számít.Mi történt a világgal,amitől ilyenek lettek az emberek.Lehet,hogy én vagyok a maradi,de én ilyen egy éjszakás kalandokra nem is vágyom és szerintem az a normális,hogy ha az ember szerelemből fekszik le valakivel.Az meg a másik,hogy nekem nem kellene olyan lány,aki ilyen könnyűvérű,ami az idősebb korosztályok szerint teljesen érthető,csak a fiatalok háborodnak fel az ilyen gondolkodáson.

Manapság,miért az ilyen futó kapcsolatok számítanak normálisnak?Vannak egyáltalán még hozzám hasonló értékrenddel rendelkező emberek,vagy érdemes feladni?

2013. máj. 5. 16:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
amíg másnak nem okozunk vele fájdalmat.
2013. máj. 5. 16:50
 12/32 anonim ***** válasza:
61%
Hát ezt a szenny oldalt olvasgatván én is igencsak másvilágbélinek érzem magamat. Undorító, ami manapság megy. 22l
2013. máj. 5. 16:51
 13/32 anonim ***** válasza:
csillagánizs, mi az, hogy folyton? Életben először vettem "számra" foley nevét, de csak mert sorozatban oltogat.
2013. máj. 5. 16:52
 14/32 A kérdező kommentje:
#8:Na igen.Akik próbálják úgy beállítani,mintha az ő kifordult értékrendjük teljesen normális lenne,miközben egyáltalán nem az és leoltanak mindenkit,hogy mekkora gyökér és nem tartja tiszteletben más véleményét,miközben ők egyből lehurrognak mindenkit,akinek még normális a gondolkodása és egyből a fejéhez vágják,hogy ítélkezik.Miközben nem ítélkezik,csak kifejti a véleményét és elmondja,hogy ő hogyan gondolkodik és vérig vannak sértve,mert van olyan ember aki szerint nem normális a gondolkodásuk.Persze lehet mondani,hogy mindenkinek más a normális.De az én nevelésembe elég nagy mértékben beleszóltak a nagyszüleim és nekem egyáltalán nem normálisak azok a dolgok,amiket tapasztalok.
2013. máj. 5. 16:53
 15/32 anonim ***** válasza:
Valaki a múltkor is az ő nevét emlegette, azt hittem te voltál!
2013. máj. 5. 16:54
 16/32 anonim ***** válasza:
Kérdezo, minden tiszteletem a tied. Epeszu, ertelmes ember vagy. Bar mindenki ilyen lenne. Mennyivel jobb vilagot elnenk. Nem azt mondom, hogy mindenki ugyanolyan legyen, de lehetne mindenki tudatos.
2013. máj. 5. 16:55
 17/32 A kérdező kommentje:

#16:Köszönöm!De szerintem nem az én érdemem,hogy ilyen ember lettem.Na meg egyre inkább nem megyek vele semmire.

A gond csak annyi,hogy ha esetleg betalál egy lány,az is rib@nc.Aki pedig tisztességes,annak nem kellek.

2013. máj. 5. 16:57
 18/32 Pain for Pleasure ***** válasza:

Néhány kérdést olvasgatva megtudom érteni a felháborodásodat kérdező. Sokszor már én érzem magam hülyén, mert nem értek egyet a mai felfogással.

A kérdésedre válaszolva pedig biztosan állíthatom, hogy vannak még normális értékrenddel rendelkező emberek, de valószínűleg már kihaló félben.

22/n

2013. máj. 5. 16:58
 19/32 A kérdező kommentje:
#18:Örülök,hogy vannak,akik osztják a véleményem.Általában,akik ilyen kérdéseket tesznek fel,azokat általában a sok szabad erkölcsű ember itt meglincseli és elhordja mindenféle elmebetegnek.
2013. máj. 5. 17:06
 20/32 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig az információcsere felgyorsulásából adódóan (tv,internet) kerülnek jobban előtérbe ezek a dolgok. 20 éve is ugyanúgy megvoltak az emberek fejében ezek a szexuális kérdések, csak nem volt hova leírni, meg nagy tömegeknek elmondani. Az hogy akkoriban ezt nem hallottad úton útfélen, az nem azt jelenti hogy nem is létezett.
2013. máj. 5. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!