Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már nincsenek normális értékrenddel rendelkező emberek? Csak úgy kérdezem.
Amit itt olvasok sokszor,attól néha a hányinger kerülget,hogy komolyan ilyenek az emberek.Megcsalják egymást,össze-vissza kefélnek,stb.Ráadásul ez 26 év alattiaknál teljesen normálisnak számít.Mi történt a világgal,amitől ilyenek lettek az emberek.Lehet,hogy én vagyok a maradi,de én ilyen egy éjszakás kalandokra nem is vágyom és szerintem az a normális,hogy ha az ember szerelemből fekszik le valakivel.Az meg a másik,hogy nekem nem kellene olyan lány,aki ilyen könnyűvérű,ami az idősebb korosztályok szerint teljesen érthető,csak a fiatalok háborodnak fel az ilyen gondolkodáson.
Manapság,miért az ilyen futó kapcsolatok számítanak normálisnak?Vannak egyáltalán még hozzám hasonló értékrenddel rendelkező emberek,vagy érdemes feladni?
#20:Azért 40 éve nem ilyen volt a világ.Amelyik nőnek a bokája kint volt,azt elhordták mindenféle rib@ncnak.Szóval nem hiszem,hogy ennyire ki lettek volna fordulva az emberek.
Lehet,hogy ott volt a gondolat,de nem társult cselekedet hozzájuk.A gondolat pedig sok mindenkiben,sok mindenről ott van mégsem teszi meg,mert van tartása,stb.Mondjuk manapság a tartás is hiánytulajdonságnak számít.
#22:Örülök,hogy azért még vannak hozzád hasonló emberek.
Mondjuk én 12-13 évesen hajlakkot gyújtogattam és még sorolhatnám a hülyeségeimet,meg biciklizni jártam,stb.De ég és föld,hogy az amilyen akkor voltam,és amilyen most vagyok.
Nem vagyok szent,de amiket itt olvasok,azok még nekem is durvák.
#23:Mindjárt keresek párat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__43..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__43..
Most kapásból ennyit találtam.De ezeknél cifrábbak is szoktak lenni.
A másik amit nem tartok normálisnak,hogy 15-20 éves lányok 40-50 éves férfiakra csorgatják a nyálukat.
Én az általad említett 26 év alatti korosztályhoz tartozom, de hasonló problémákat fedeztem fel.
Sőt, elszomorítóan már nem érték az, ha valakinek kevés, de komoly kapcsolata volt.
Az én véleményem az, hogy feladni nem érdemes, mert, ha két embernél nem hasonló az értékrend, úgysem lesz belőle semmi jó.
Várni kell vagy nem tudom és nem foglalkozni azzal milyen világban élünk. Én hiszek benne, hogy két ember tudja egymást igazán szeretni. :)
Én se vagyok még 26.
23 leszek és még nem volt barátnőm.Lehetett volna,de egyiknél sem éreztem,hogy összeillenénk.Azért is tettem fel ezt a kérdést,mert kíváncsi voltam,hogy érdemes-e tovább nőket hajkurászni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!