Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak normális kíváncsiság vagy gond van velem?
Figyelt kérdés
16/L vagyok, a fiúkhoz vonzódom viszont ha filmben vagy bárhol látok két leszbikus lányt csókolózni arra gondolok, hogy én is kipróbálnám.
Ilyen szokott lenni ebben a korban?
2013. máj. 4. 22:46
2/8 anonim válasza:
Az én barátnőmnek a barátnője is ilyen és kipróbálta és szerintem normális..
3/8 Takacs Laszlo 15 válasza:
akkor olvasgass a leszbikussagrol,es ha akarod akkor probald ki.
4/8 anonim válasza:
a barátnőd barátnője te vagy! :D cseles
ja szerintem is normális
6/8 anonim válasza:
Próbáld ki:) Én megtettem, többet is mint egy csók. Érdekes volt, jó volt. De kapcsolatot csak férfival tudok elképzelni.:) 23/L
7/8 anonim válasza:
Ennyi idősen ez teljesen normális. Ha alapból kíváncsi természet vagy, szeretsz új dolgokat kipróbálni, akkor később is. Ettől még nem leszel leszbikus, sem biszexuális, bármennyire is divatos dolog ez.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon kíváncsi természet vagyok:)
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam:)
2013. máj. 5. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!