Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » K*rvának néznétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K*rvának néznétek egy ilyen gondolkodású lányt?

Figyelt kérdés

18 vagyok, és "kapcsolatfóbiám" van. Nem akarok kapcsolatot, soha nem is akartam. Viszont a szüzességem egyenesen "idegesít". El akarom veszíteni. Vágyom rá, de nagyon. Vágyom arra, hogy egy fiú lefektessen, aztán otthagyjon. Nem bántódnék meg, nekem ez így esne jól, szabad akarok maradni, és nem vagyok annak a híve sem, hogy a szüzesség hatalmas érték, és csak komoly kapcsolatban illik elveszíteni. Nem akarom lekötni magam, nem akarom, hogy valaki minden mozdulatomat figyelje, mindig segítsen, mert azt hiszi, nem vagyok elég önálló, vagy csak simán túl udvarias. Nincs szükségem arra, hogy istenítsenek, hogy idióta nyálas üzenetekkel halmozzanak, meg ilyen hülye nőnapi csecsebecsékkel meg gazokkal pakoljanak fel, amiket nem tudok hová tenni. Nem vonz ez az egész, már attól is falra mászok, hogy valakik mellettem cuppognak. Nekem csak szex kell. De az minél előbb, minél többet. Ennyire van szükségem. Majd huszon-x-évesen belemegyek egy komoly kapcsolatba, addig csak kizárólag SZEX kell. Szerintetek? Nagyon k*rvás, nagyon rossz?

Nincs rossz családi hátterem, nem csalódtam még sosem senkiben, de soha nem vágytam egy valakire, akire azt mondhatom, hogy a párom. Anyukámék több, mint 15 éve házasok, szóval nem is ebben kell keresni. Így alakult ki nálam. Egyébként nem vagyok egy elkallódott fiatal, 4,6 az átlagom, gimnazista vagyok, és érdekel a jövőm.

2013. máj. 2. 20:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy tul fiatal egy komoly kapcsolatra. Ahhoz viszont igen, hogy gyorsan kiegj. Annak mi az ertelme?
2013. máj. 2. 20:47
 22/33 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ezzel nincs baj. Ha így érzed jónak, akkor csináld! ;) Úgy néz ki, hogy átgondoltad... de vigyázz, hogy kivel jössz össze, mert ki tudja milyen alakok léteznek! Szerintem szexkapcsolatot keress, mert ugye ebben független maradsz (akár mással is összejöhetsz, ha úgy beszélitek meg), állandó a partnered, ebből adódóan összeszoktok, meg nem kell a formalitásokkal szarakodni, rögtön rátérhettek a lényegre, és a betegségektől sem kell annyira félni! ;)

Így kicsit sem nézhetnek ribancnak (nem ku.rvának, mert ők pénzért csinálják), csak akkor, ha sűrűn váltogatod a partnereid.

A szex jó dolog, de ésszel csináld, mert most nagyon bele akarsz ugrani a közepébe... így nem jó, viszont ha átgondoltad, akkor szép lassan belevághatsz! :D

Remélem összefutunk majd valahol... :P :D

2013. máj. 2. 21:07
 23/33 anonim ***** válasza:
67%
Brigi07 meg van rólad a véleményem.Csak nem tűr nyomdafestéket!
2013. máj. 2. 21:25
 24/33 anonim ***** válasza:
66%
Ne foglalkozzatok vele szerintem, csak provokal. De hova lett a kerdezo?
2013. máj. 2. 21:42
 25/33 anonim ***** válasza:
32%
Es még nem is szégyelled magad :D Ehhez pofa kell :P XD
2013. máj. 2. 21:42
 26/33 Ninachan válasza:
81%
Figyi szerintem nem vagy k*rva ez természetes ,hogy erre vágysz!De figyelj mert ez fontos ne úgy fogd fel a szüzességedet mint egy kulcsot amit elhagysz vagy valami ilyesmi. Az anyám ugyan így gondolkozott és meg is tette lefeküdt egy számára jelentéktelen illetővel és most már nagyon bánja és ehhez nagyon sok kapcsolat kellet hogy ezt meg értse ! és hangsúlyozom "NAGYON BÁNJA"
2013. máj. 2. 22:11
 27/33 anonim ***** válasza:
50%
Miért tetted fel ezt a kérdést? TE életed! Ne törődj másokkal! Ha annak néznek, hát nézzenek! Számít a véleményük? NEM! Ha meg csak mások véleménye miatt, belemész egy kapcsolatba amiben nem érzed jól magad, azt ne adj isten megcsalod a párodat, vagy elhanyagolod akkor meg mégnagyobb R.banc leszel a szemükben -.-' ez sehogy sem jó. Különben is, felháborító, hogy hogy beleugattok mások életébe! Semmi közötök hozzá! (persze a kérdező is hülye, hogy feltette a kérdést...)
2013. máj. 2. 22:24
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát az én szememben ugyan az lennél mint a többi nő, egy tárgy akit csak a szórakoztatásomra használok, úgy,hogy nem nem néznéle se r*bancnak se k*rvána
2013. máj. 3. 09:51
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

valszeg legbelül éretlen vagy egy kapcsolatra de már nagyon-nagyon viszket a pínád

De vhogy én is így vagyok vele csak a pömpölőmmel :D

mondjuk nekem szükségem lenne törődésre, de ezek a qva kiélési ösztönök nem hagynak békén...

2013. máj. 3. 11:10
 30/33 A kérdező kommentje:

Elaludtam. :O

#25: Nem, nem szégyenlem magam.. :D Kicsit sem.

Köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 3. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!