Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék buddhista gondolkodású, illetve érdeklődésű 20-30 körüli lányokkal?
A kérdést azért tettem fel mert én magam is ilyen érdeklődésű vagyok már 3 éve, de még "kezdő" de a belső indittatásom határozott.,
Nyitott ember vagyok nics rajtam szemelenző, és előitéletes sem vagyok, de tény, hogy egy ponton elágaznak az emberi kapcsolatok is értem ez alatt,
hogy fontosnak tartom a harmónia miatt a közös szemléletet, amit a tudatosság, és a tiszta őszinte igaz szeretet motivál.
Vegetáriánus vagyok, alkoholt nem iszom, nem dohányzom.
Sok mindent kell még tanulnom önmagammal és a világgal kapcsolatban amivel tisztában vagyok.
Vannak központok amiket hamarosan fel is fogok keresni. Valahol el kell kezdeni tudom. Köszönök minden választ.
F24
nem értem, hogy mi ez a buddhista gondolkodású? simán ihatsz alkoholt meg ehetsz húst. nem vagy te szerzetes. ha viszont igen, akkor lány sem kell, mert nem szexelhetsz.
there. problem solved.
1-es elég fura elképzeléseid vannak, ugyan is az alkohol és más tudatmódosítók vallási okokból tiltottak (konkrétabban nagyon nem ajánlottak), de pl. a szex még a papoknak sincs tiltva se a házasság, csak az nehezíti az életüket. :D
Kérdező, jobb ötletem nincs mint a Buddhista Főiskola meg annak könyvtára.
Vagy elmész valamelyik nagyobb Buddhista egyház tömegrendezvényeire. Már amelyiknek van. Persze a leírtak alapján nem kell az illetőnek buddhistának lenni, csak valami értelmes és hasonló gondolkodásúnak.
akkor a szerzetes akit ismerek átvert! a szemét disznó!
meg a sok buddhista fiú/lány akik azért isznak és szórakoznak, de elmennek néha néha és vallásosnak tűnnek.
csupa szemét alak. már nem is leszek buddhista soha.
Kezdenem ugy, hogy en is buddhista vagyok. Tokeletesen egyet kell, hogy ertsek #1-el.
#2 Azert nem mondassz jot, mert ilyen, hogy vallasi okbol tiltottak ilyen nem letezik egyszeruen.
Pontosabban azt mondja a buddhizmus, hogy tartozkodj a vagyak MERTEKTELEN kielesetol. Tehat szoval nem mondja, hogy ne igyal alkoholt stb.
Egyszeruen arrol van szo, hogy mint mindent mertekkel kell csinalni. Masreszrol amit a tanitasok tanitanak az nem az egyetlen egy ut a megvilagosodas fele, hanem egy ut amin xy attol fuggoen milyen iskolak tanait koveted eljutott. Raadasul a drogokat sem tiltja a vallas / filozofia. A dalai lama azt mondja pl, hogy a cannabis rekreacios cellal valo hasznalata igenis ok. O meg mar csak tud valamit :-)
A kerdezonek meg annyit mondanek, hogy miert fontos neked az, hogy a csajodnak milyen a vallasa? Ez kicsit szuk latokorusegre utal.
Nyilvan ha utalja a termeszetet es pusztit mindent magakorul akkor nem lesz jo kapcsolat, de amugy meg miert ne lehetne egy hasonlo ertekeket vallo mas vallasu baratnod? Az a baj, hogy sokan felreertelmeznek es tulmagyaraznak dolgokat. Szerintem kezd ugy, hogy ismerkedj az utcan, munkahelyeden, vagy barhol. Minnel tobb emberrel beszelgetsz mindenkitol tudsz te is tanulni ezalltal meg folyamatosan tagitod a latokorodet es fejleszted a tudasod.
Bocs, hogy ilyen hosszu lett, de ez egy jo tema es kikivankozott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!