Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K*rvának néznétek egy ilyen gondolkodású lányt?
18 vagyok, és "kapcsolatfóbiám" van. Nem akarok kapcsolatot, soha nem is akartam. Viszont a szüzességem egyenesen "idegesít". El akarom veszíteni. Vágyom rá, de nagyon. Vágyom arra, hogy egy fiú lefektessen, aztán otthagyjon. Nem bántódnék meg, nekem ez így esne jól, szabad akarok maradni, és nem vagyok annak a híve sem, hogy a szüzesség hatalmas érték, és csak komoly kapcsolatban illik elveszíteni. Nem akarom lekötni magam, nem akarom, hogy valaki minden mozdulatomat figyelje, mindig segítsen, mert azt hiszi, nem vagyok elég önálló, vagy csak simán túl udvarias. Nincs szükségem arra, hogy istenítsenek, hogy idióta nyálas üzenetekkel halmozzanak, meg ilyen hülye nőnapi csecsebecsékkel meg gazokkal pakoljanak fel, amiket nem tudok hová tenni. Nem vonz ez az egész, már attól is falra mászok, hogy valakik mellettem cuppognak. Nekem csak szex kell. De az minél előbb, minél többet. Ennyire van szükségem. Majd huszon-x-évesen belemegyek egy komoly kapcsolatba, addig csak kizárólag SZEX kell. Szerintetek? Nagyon k*rvás, nagyon rossz?
Nincs rossz családi hátterem, nem csalódtam még sosem senkiben, de soha nem vágytam egy valakire, akire azt mondhatom, hogy a párom. Anyukámék több, mint 15 éve házasok, szóval nem is ebben kell keresni. Így alakult ki nálam. Egyébként nem vagyok egy elkallódott fiatal, 4,6 az átlagom, gimnazista vagyok, és érdekel a jövőm.
Kérdező, én is pontosan így vagyok ahogy te:d Kell a p*csának a kapcsolat, tökéletesen megelégszem a szexszel. Minél többször, mindig mással:P
17/L
Hát figyelj, szerintem jelentkező lesz bőven. Az, hogy ezt erkölcsösnek tartod e avagy sem, a Te dolgod. Ha nem kürtölöd világgá szerintem nem fognak rajtad csámcsogni az emberek. Bár tegyük hozzá, hogy az ilyen csajokat nem értékelik túl a pasik. Viszont ha nem kapcsolatot akarsz csak szexet, akkor ez pont jól jöhet;)
N
"Nem néztek ribancnak, de azért jól lepontoztok:D"
Azért van a lepontozás, mert egyre több ilyen gondolkozású lány van manapság, és lassan már nem is lesz normális csaj... Ez gáz!!
"Úgy gondolom, hogy ennyi idősen még nem kell komoly kapcsolat. Nincs szükségem rá, nem érdekel. Ez van.. Lehet, hogy éretlen vagyok (sőt, biztosan), de ez így alakult.. :/"
Csak tudod mi a gáz, kérdező? Az, hogy manapság egyre több olyan 26(!) év feletti csaj van, aki ugyanígy gondolkozik, mint te, és ez elég rossz tendencia... -.-
Pszichoszomatikus valasz ez az eros vagy a testedtol a lelki problemara. Gyors kiegest eredmenyez (nezz korul a kortarsaid kozott, latni fogod). Az ember alapvetoen tarsas leny, persze van, akinek kevesebb tarsasagra van szuksege. En azert azt gondolom, hogy neked elsosorban erzelmi biztonsagra van szukseged ebben a korban, nem promiszkuitasra. Ami elegge veszelyes is egeszsegugyileg. Ha van kedved beszelgetni, irj nyugodtan.
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!