Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K*rvának néznétek egy ilyen gondolkodású lányt?
18 vagyok, és "kapcsolatfóbiám" van. Nem akarok kapcsolatot, soha nem is akartam. Viszont a szüzességem egyenesen "idegesít". El akarom veszíteni. Vágyom rá, de nagyon. Vágyom arra, hogy egy fiú lefektessen, aztán otthagyjon. Nem bántódnék meg, nekem ez így esne jól, szabad akarok maradni, és nem vagyok annak a híve sem, hogy a szüzesség hatalmas érték, és csak komoly kapcsolatban illik elveszíteni. Nem akarom lekötni magam, nem akarom, hogy valaki minden mozdulatomat figyelje, mindig segítsen, mert azt hiszi, nem vagyok elég önálló, vagy csak simán túl udvarias. Nincs szükségem arra, hogy istenítsenek, hogy idióta nyálas üzenetekkel halmozzanak, meg ilyen hülye nőnapi csecsebecsékkel meg gazokkal pakoljanak fel, amiket nem tudok hová tenni. Nem vonz ez az egész, már attól is falra mászok, hogy valakik mellettem cuppognak. Nekem csak szex kell. De az minél előbb, minél többet. Ennyire van szükségem. Majd huszon-x-évesen belemegyek egy komoly kapcsolatba, addig csak kizárólag SZEX kell. Szerintetek? Nagyon k*rvás, nagyon rossz?
Nincs rossz családi hátterem, nem csalódtam még sosem senkiben, de soha nem vágytam egy valakire, akire azt mondhatom, hogy a párom. Anyukámék több, mint 15 éve házasok, szóval nem is ebben kell keresni. Így alakult ki nálam. Egyébként nem vagyok egy elkallódott fiatal, 4,6 az átlagom, gimnazista vagyok, és érdekel a jövőm.
Nem néznélek annak. Egészségedre, ha ez kell, hát ez kell. De ne nagyon hangoztasd, mert manapság ezt még mindig elítélik. Itt is ;)
23N
Én egyetértek veled. Szerintem is nagy baromság, ez a "szüzesség érték" felfogás.Nem érték.Nem vagy k.rva, viszont itt jónéhányan majd jönnek leribancozni, mert teljesen le vannak maradva és még mindig úgy gondolják, hogy egy nőnek "legyen tartása" és csak kapcsolatban szexeljen -.-'
21L
Nahát, milyen érdekes vagy.
Ha úgy találkoznánk, hogy mindezt tudom rólad, akkor nem néznélek annak, de ha csak annyit látnék, amit csinálsz, akkor igen.
Hozzátenném: a váltottpartnerség a méhnyakrák egyik nagy katalizátora.
Szóval csak nyugodtan félj a kapcsolattól... ;)
Ez nem k*rvaság
De éld úgy az életedet ahogyan akarod,azt meg szard le hogy ki mit gondol rólad
Nincs semmi rossz abban ha valaki csak szexkapcsoaltot akar,egyáltalán nem csodálkozom az ilyen embereken,megértem őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!