Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és 35 hetes terhes.

Az emberek úgy néznek rám mint valami földönkívülire.

Ültem a buszon és lekur......áztak. Miért kell ez? Nem is ismernek. Sok mindent lehet rám mondani de ezt nem. Egész életemben meg sem közelítettem más fiút csak barátomat sose érdekelt más. Barátommal 4 éve együtt vagyunk és nem akartam elvetetni a babát, barátom pedig támogatott mert velem akar lenni.

Miért kell lenézni az embert csak azért mert tini korában történik vele egy "baleset". Még sose voltam boldogabb de annyira bánt a sok beszólás.

2013. ápr. 29. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

baleset?? ... gyereket már most sajnálom.

Most oké minden, majd 5 év múlva rád un a pasid és 21 évesen gyerekkel a nyakadban kétlem hogy könnyű lesz ismerkedni.

2013. ápr. 29. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:

"12Most oké minden, majd 5 év múlva rád un a pasid -"

-minek kell ez? ? Mintha a 30-35 éves - pont jókor anyukává lett anyukával ez nem történhetne meg!! Naponta van 100 ilyen kérdés van a család -részben. Egyáltalán nem mindenki akar kalandozni "kiélni" mielőtt családja lesz, mert nem is az a természetes - csak itt a gyk olyan gyakori ez.

2013. ápr. 29. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm anyukája nem 100 évvel ezelőtt született, nem is lakott több generációval együtt, mégis 16 évesen szült először. Nem kell annyira visszamenni az időben, elég egy-két generációt. Persze akkor is más világ volt, mint most. Őt akkor nem nézték ki, az átlagnál korábban alapított családot, de ez a 16 év olyan volt akkor, mint ha ma valaki kb. 20 évesen szülne.

Tény, hogy megvannak a hátrányai, hogy ilyen hamar szülők lesztek, de ez a rosszindulat elkeserítő. Milyen jogon qrváznak le például? Elhiszem, hogy bánt az ilyen. Ha későn szülsz, akkor meg azért szólnak be, sajnos ez így van, sose nem jó úgy, ahogy van. Egyszerűen szánalmasak. Képzelem, milyen sivár lehet az életük, ha folyton a másokéval való törődésre van késztetésük. És az is érdekes, hogy mindig az anyukát veszik elő. Persze apukán nem látszik, nincs hasa, de ha csak egy beszélgetésből derül ki, hogy fiatal apa (lesz), akkor sem kapja ennyire az ívet. Jó lenne az anyukával is legalább ilyen keveset foglalkozni.

Nekem az egyik unokahúgom szült nemrég, fiatal, még 20 sincs, de nem is ez a legnagyobb bajuk, hanem hogy anyagilag sem állnak jól. Aggódom értük, és elárulom, hogy felelőtlennek tartom őket, de valahogy eszembe nem jutna leqrvázni, szidni őket. Ezzel nem segítek semmit.

Azt írod, sose voltál még ilyen boldog. Kívánom, hogy maradjon is így. Egy gyerek nagy változást okoz, nagy öröm, de nagy felelősség is, az életetek innentől kezdve fenekestül felfordul. Nem túlzás, hogy egy próbakő. Remélem, sikerrel kiálljátok a próbát és jó szülei lesztek a kicsinek.

2013. ápr. 29. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Ne foglalkozz az emberekkel.

16 évesen ilyet szólnak be.

20 évesen túl fiatal vagy, tanulj még.

25 évesen az iskolapadból kijőve a mi adónkból tanultál, akkor dolgozz, ne gyesre menj.

30 évesen karrierista liba vagy, akinek a bulizás fontosabb volt, mint a család.

35 évesen öreg vagy, a gyereked egészségét veszélyezteted.

Tökmindegy, mikor szülsz, aki akar, az talál benne kifogást. A legegyszerűbb, ha nem foglalkozol vele. Sok boldogságot!

2013. ápr. 29. 15:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Koravén. Persze hogy idegenkednek. Főleg a mai világban. Én is eléggé csodálkozom az ilyeneken.

Főleg ilyen korán. Ha a pali nincs több 20 nál, akkor meg szinte több mint valószínű,hogy meg fogja unni az apukaszerepet, le fog lépni egy még jobb macával, te meg egyedülálló anyukaként tengedheted az életed, aki a kutyának nem fog kelleni. Kiesel minden élvezetből ,amit más normálisak még 30 éves korugik kiélveznek.

Szerintem borzasztó koravének vagy felelőtlenek ezek a tizenévesen fialó nők. De a te életed, semmi közöm hozzá.

Csak egy válasz, egy vélemény volt a kérdsre.

2013. ápr. 29. 16:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Már régen rossz, hogy a születendő babát "balesetnek" nevezed...
2013. ápr. 29. 20:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Idézőjelet nem látjátok? 16 éves vagyok ti meg mittudomén de nem ismeritek az idézőjelet? -.- nem baleset. Úgy értettem, hogy mivel kiszakadt a gumi.... A babám hogy lehetne baleset? -.- ha úgy tekintenék rá elvetettem volna -.-
2013. ápr. 29. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!