Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 35 hetes terhes.
Az emberek úgy néznek rám mint valami földönkívülire.
Ültem a buszon és lekur......áztak. Miért kell ez? Nem is ismernek. Sok mindent lehet rám mondani de ezt nem. Egész életemben meg sem közelítettem más fiút csak barátomat sose érdekelt más. Barátommal 4 éve együtt vagyunk és nem akartam elvetetni a babát, barátom pedig támogatott mert velem akar lenni.
Miért kell lenézni az embert csak azért mert tini korában történik vele egy "baleset". Még sose voltam boldogabb de annyira bánt a sok beszólás.
Elöször is ilyen korban ha odafigyeltél volna iskolában nem egészséges gyereket vállalni mert még te sem fejlödtél ki rendesen. És ha nem udjátok hogyan kell szexelni meg védekezni akkor ne csináljátok vagy kérjetek tanácsot. Majd 3-4 év mulva légyszives írj hogy még mindig ilyen boldog vagy e még mint most.
2013. ápr. 29. 14:08
2/17 anonim válasza:
Régebben is ilyen korban szültek, mégsem volt semmi gond. Szerintem jó dolog, hogy nem vetetted el. Sok sikert!
2013. ápr. 29. 14:09
3/17 anonim válasza:
Tanulnod és dolgoznod kéne, nem pedig eltartatni magad. Plusz pont, ki van nyalva a segged... jó buli... Dolgozni gondolom egy darabig nem fogsz, gyereket nevelsz... Aztán mi meg eltartunk az adónkból.
Adiós Hungría, Hail Rest.
2013. ápr. 29. 14:13
4/17 anonim válasza:
Régebben azért más világ volt, pár száz éve messze nem éltek annyi ideig az emberek, mint manapság, ráadásul sokkal korábban értek szellemileg, és tudták, mi a kötelességtudat, hogy kell eltartani egy családot, stb.
2013. ápr. 29. 14:13
5/17 anonim válasza:
Szia! Ha így alakult, akkor kívánunk boldogságot a kis családnak!
Ha 1 évvel ezelőtt kérdeztél volna, azt mondtam volna, hogy várjatok a szerelem testi vonatkozásával, csak járatok. De mivel nem így alakult- nem mondom, hanem megpróbálom, a lehető legsegítőbb, szeretetteljes hozzáállást a helyzethez. Szerintem a "nem lett volna, úgy lett volna" egy helytelen hozzáállás a dolgokhoz. Előre lehet tervezgetni, a múltat nem lehet megváltoztatni. Figyeljünk egymásra, segítsük egymást.
Szerintem így emberi. Aki mást mond - gonosz.
Boldog babavárást, készülődést, nevelgessétek szépen, jó ember legyen belőle! :)
üdv-aa-
2013. ápr. 29. 14:18
6/17 anonim válasza:
Nehogy már a régi világot összehasonlitsuk a mai világgal. Régen háború volt, együtt lakott 3 generáció és a kicsiket napközben a nagyszülök nevelték az anya apa közben dolgozott, tudták mi a felelösség, stb. A mai világra ez nemnagyon mondható el.
2013. ápr. 29. 14:19
7/17 anonim válasza:
Az elsó hozzászolonak csak annyit, hogy régebben s világ volt, de annyira, hogy apámék is 8-an voltak testvérek és egy fizetésből 10-en megéltek.. elég szegényesen, de elvoltak. A mai világban viszont két fizetésből nem biztos hogy hárman megélnek.. addig oké hogy szeretik egymást, de oriási felelősség egy gyereket bevállalni, pláne egy 16 évesnek, aki alig tud valamit a világ működéséről, mondjuk egy 26 éveshez képest. Biztos vagyok bent, hogy 10-15 év mulva azt fogja mondani, hogy persze hogy jó így, de enyi idős fejjel teljesen másképp csinálnám..
2013. ápr. 29. 14:26
8/17 anonim válasza:
16 éves vagy, és érdemként emeled ki, hogy egy palival voltál összesen. Ez sokat elmond
2013. ápr. 29. 14:28
9/17 anonim válasza:
Ezt nem bírod elviselni?? Majd ha sír a gyerek minden éjjel, meg beteg, meg nincs lóvé, meg az anyós beleszól mindenbe, meg a férjed lehet h csajozgat hogy érezze hogy még férfi. Majd azt bírni fogod??
2013. ápr. 29. 14:30
10/17 A kérdező kommentje:
Pincérkedtem barátnőm apukájának az éttermében. Nem akarom eltartatni magam ezért folytatom is majd a munkát. Nehezebb lesz így de elég erősnek érzem magam épp ezèrt nem vetettem el
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!