Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van e olyan weboldal ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e olyan weboldal ami kifejezetten arra való hogy értékeljék az emberek külsejét például egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Nem társkereső oldalakra gondolok
2013. ápr. 25. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez az oldal.
2013. ápr. 25. 23:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Gyakori kérdések.
2013. ápr. 25. 23:10
 3/16 anonim ***** válasza:
hotornot.com
2013. ápr. 25. 23:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Ezzel az oldallal az a baj hogy túl kevesen vannak rajta,ráadásul nem a jóindulatukról híresek az itteni felhasználók
2013. ápr. 25. 23:12
 5/16 anonim ***** válasza:
ez + redditnek is van ilyen részlege asszem
2013. ápr. 25. 23:14
 6/16 anonim ***** válasza:

"nem a jóindulatukról híresek az itteni felhasználók"

Ez nem így van, mikor egy ronda csaj feltesz magáról képet rögtön elkezd fröcsögni a sok szűz kanos fiú hogy mennyire szép, meg írja a priviket mert már lyuk-lyuk.

2013. ápr. 25. 23:14
 7/16 A kérdező kommentje:

3 és 5-ös válaszért köszönet

6-os,persze vannak ilyenek de vannak nagyon bunkó primitív emberek akik nem bírják megállni azt hogy ne tegyenek a véleményük mellé sértő jelzőket.A visszaélésekről meg ne is beszéljünk

2013. ápr. 25. 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem mi a fenének kell Neked?

ha szar eredményt kapsz, akkor le fogsz törni, mint a bilifüle, ez jó?

nem tudom, d az kéne az össze fiataltól megvonni a netet, hogy a baromságot ne vegyék át egymástól

ennek a szarnak semmiköze nem lesz párkeresés szempontjából N

2013. ápr. 25. 23:30
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves nyolcas válaszoló

Te könnyen beszélsz mivel nő vagy.Sajnos a férfiak esetében alap feltétel a jó külső,főleg internetes ismerkedésnél mert ha szar képet tölt fel magáról egy férfi akkor szóba se állnak vele a nők.Nálam az a gond hogy nehéz jó képet csinálni rólam,ezért van szükségem véleményekre

Nem az én hibám hogy a nők ennyire felszínesek,ha nem lennének azok akkor engem se foglalkoztatna ennyire a külsőm,de mivel ez a legfontosabb a nőknél ezért ezzel kell foglalkoznom a legjobban,addig nem vagyok hajlandó ismerkedni se

2013. ápr. 25. 23:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Sokkal rosszabb amúgy, ha egy jól sikerült képet teszel fel, valakivel megismerkedsz és amikor találkoztok, csalódik egy nagyot... Olyat kell kirakni, amilyen vagy. Persze nem direkt rosszul sikerültet, hanem objektív képet mutatót.
2013. ápr. 26. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!