Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkos lett a lány, akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos lett a lány, akibe talán szerelmes voltam, és most teljes az üresség, lesz ez jobb?

Figyelt kérdés
Két napja történt,16 éves volt. Senki nem gondolta volna,mindig vidám volt,életerős,vicces. Nem tudom felfogni. Most pszichológus jár az osztályhoz senki nem érti. Nem is tudta,hogy tetszik nekem. :(
2013. ápr. 26. 21:34
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Szüleim is azt mondták,hogy az idő segít,valamennyire biztosan fog,de ez most elképzelhetetlen, az ő szüleit pedig nem szeretném még magammal is terhelni. Hétfőn megpróbálok beszélni a pszichológussal. Gyógyszereket vett be,vagyis ezt mondják.
2013. ápr. 26. 22:07
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

"az ő szüleit pedig nem szeretném még magammal is terhelni"

Ezek után sztornó,amit az eléjén mondtam és bocsánatot kérek érte.

2013. ápr. 26. 22:11
 33/39 anonim válasza:
Én fiúként gondolkozom gyakran öngyilkosságon, ha lenne egy lány, akinek én tetszenék és kezdeményezne is nálam, valószínűleg, nekem sem járna olyan gyakran elmém a halálon...
2013. ápr. 26. 23:09
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem mertem nála kezdeményezni,népszerű volt a fiúknál,sok pletyka is. Jobban kellet volna rá figyelni,nagyon bánom :(
2013. ápr. 26. 23:20
 35/39 anonim ***** válasza:
Erről nem Te tehetsz! Biztos sok gondja volt, amiről nem beszélt másoknak és ez felemésztette. Ha álarc mögé bújik az ember, nem nagyon lehet rajtuk segíteni. Gondolj arra, hogy "most már jobb neki", nem szenved...
2013. ápr. 27. 00:02
 36/39 anonim ***** válasza:

33-as! Próbáld meg kicsit könnyebben venni az életet. Hány éves vagy? Tiniként én is sokat gondolkoztam az öngyilkosságon, de hála az égnek túl tettem magam a gondjaimon. Megpróbáltam lazábban venni a dolgokat és sikerült. Ha már kaptál egy lehetőséget az életre, ne dobd el magadtól csak úgy!

Meg tudod.... a környezetedben élők fogják magukat rosszul érezni, ha Te a könnyebb utat választod. Mások belebetegednek abba, hogy nem vagy köztük! Lásd: Itt a lány szülei, barátai...

2013. ápr. 27. 00:07
 37/39 anonim válasza:
8%
kiheVERED
2013. ápr. 28. 19:28
 38/39 anonim ***** válasza:
54%

Valószínű akkor is végzett volna magával, ha szerelmet vallasz, normális ember ugyanis nem tesz ilyet.

Csúnya dolog, de nem sajnálom az öngyilkosokat, inkább gyűlölöm őket, önzőség, szívtelenség amit tett a csaj. Mindenki sajnálkozik a lányon közbe eszükbe sem jut, hogy mit érezhetnek, hogy tönkretette a családtagjai és a barátai életét. Még ha nem látnám tovább értelmét az életemnek se tennék ilyet a szeretteimmel!!!!

2013. ápr. 30. 20:08
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek titeket.Miért ne lett volna öngyilkos a lány ha a kérdező bevallja neki az érzelmeit?Meg amúgy is olvashatjátok hogy a lány sok fiúnak tetszett.Ti el mernétek mondani egy lánynak,azt hogy tetszik nektek?Többsége nem.Senkit nem hibáztathatunk a halála miatt.Gondolkodjatok már,még a végén a fiúnak is bűntudata lesz,és öngyilkossághoz folyamodik.

Felháborítónak tartom,hogy egyetlen embert hibáztattok mindezért!Gondolhatjátok,hogy nem miatta tette meg.Sosem fogjuk megtudni hogy miért.

2013. máj. 2. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!