Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy hülyeségből indult, végül igaz lett. Egyszer valaki azt mondta, hogy nekem bejön a srác, ez a fiú fülébe jutott és facebookon megkérdezte, hogy ez igaz-e és én elmondtam neki mindent az elejétől a végéig (egy suliba járunk amúgy). Élőben akartam elmondani neki, de kíváncsi volt nagyon, egyébként kapcsolatot keres(ett) és én is örülnék neki. Úgy éreztem, hogy megbántottam, ezért másnap ráírtam és beszélgettem vele egy kicsit, meg közbe focit néztünk és beszélgettünk. Minden nap látom a suliban (de csak messziről). Közben elkezdett beszélgetni a legjobb barátnőmmel, vele többet beszélt és más dolgokról, de amúgy bejön neki egy másik nagyon jó barátnőm, járni akar(t) vele, de a lány nem akar semmit. Élőben egyszer találkoztam vele szemtől szembe, az is úgy volt, hogy óra közepén kimentem és ő pont akkor nyitotta ki az ajtót amikor oda értem. Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak, majd kiugrott a szívem a helyéről, egymásra mosolyogtunk és köszöntem neki, hogy szia, folyamatosan egymás szemébe néztünk és ő is köszönt. Olyan édes volt. Ő ilyen kis csendes, szerény, kedves fiú de nem visszahúzódó. Nagyon sokat gondolok rá minden nap és nagyon sokat beszélek róla akaratomon kívül is. Pár lány aki tud erről meg is kérdezte, hogy én szerelmes vagyok-e belé, de csak annyit mondok nekik mindig, hogy nem rossz pasi. A legjobb barátnőm is megmondta nekem, hogy nagyon sokat beszélek róla és látszik, hogy szerelmes vagyok. Amúgy tényleg elpirulok mindig ha meglátom. Szokták mondani. De nem beszélgetünk, én nem merek írni neki vagy valami, szerintem én nem jövök be neki, de én teljesen kivagyok már. Én nagyon akarom. Sosem éreztem még ilyet. Most mit tegyek? Hogyan léphetnék kapcsolatba vele megint? Annyira szomorú vagyok miatta. 16/L2013. ápr. 25. 21:42
1/4 anonim válasza:
annyira aranyos vagy amikor azt irtad ha meglátod elpirulsz :)
szerintem irj neki. miért nem mersz neki irni? régen mertél, facen.
2/4 A kérdező kommentje:
Mert egyáltalán nem bőbeszédű és nem tudok miről beszélgetni vele. Amikor beszélgettünk mindig próbáltam de szinte csak én írtam, ő meg mosolygós, kettőspontdé fejeket írt meg 1-2 szóval válaszolt. Nem fog beégeti, nem bánt meg semmi de nem merem. Akkor csak azért írtam rá mert volt miért, meg rosszul éreztem magam miatta.
2013. ápr. 26. 22:13
3/4 SaJt01 válasza:
Ha szereted és ő is szeret téged keresni fogja az utat hogy hogy juthat el hozzád.Ha ezt nem veszed észre nagyon sajnálom de csak te érzel így iránta.De amit ide le írtál elképesztően inspiráló lehet a számára.Tehát ha nem látsz más utat de nagyon szereted ki is tálalhatsz neki ami viszont hatalmas kockázattal jár.
Azt is mondtad hogy nem beszédes tehát próbálj meg nyitni felé keresd te is az alkalmat hogy kettesben legyél vele.
A fiúknak nagyon meg lepő ha egy lány nyit felé de nagyon bejön.
Nem tom ez amúgy még mennyire aktuális?? :D
Sajnálnám ha nem jönne össze aranyos lánynak tűnsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Mióta érettségi volt azóta nem aktuális. Én úgy vagyok vele, hogy ha kellek egy fiúnak akkor valahogy tudassa velem. Ez most nem történt meg de már annyira nem is bánom :)
2013. júl. 31. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!