Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkos lett a lány, akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos lett a lány, akibe talán szerelmes voltam, és most teljes az üresség, lesz ez jobb?

Figyelt kérdés
Két napja történt,16 éves volt. Senki nem gondolta volna,mindig vidám volt,életerős,vicces. Nem tudom felfogni. Most pszichológus jár az osztályhoz senki nem érti. Nem is tudta,hogy tetszik nekem. :(
2013. ápr. 26. 21:34
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
46%

18

Biztos igazad van,csak érzékenyen érint a téma,de amúgy tényleg bunkó vagyok.

2013. ápr. 26. 21:51
 22/39 anonim ***** válasza:
75%

12! Lehet, hogy erős volt, egyáltalán nem tudhatod, hogy milyen körülmények közt élt, mennyit szenvedett, egy ember nem lesz csak úgy öngyilkos! Attól még, hogy mosolygott, könnyen lehet, hogy szomorú volt. Mert lehet ilyen, én is így vagyok ezzel.

Kérdező, az idő segít.

2013. ápr. 26. 21:52
 23/39 anonim ***** válasza:
93%
mit tett magával?(nem vagyok szorol szora kivancsi ra,csak nagyvonalakban)
2013. ápr. 26. 21:52
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki érzékeny attól még lehet bunkó. Kérdező nem sajnáltatja magát. Ha a kérdező szerette a lányt akkor egyértelmű, hogy fáj neki. Talán hagyja hidegen ez a dolog?
2013. ápr. 26. 21:54
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

"A látszat néha csal" Ez a lány esetében teljesen így volt.Amit a külsőnk mutat,az nem tükrözi a belsőnket.

Nagyon sajnálom,részvétem!

2013. ápr. 26. 21:55
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Hogy végzett magával, ha szabad megtudnom?

Amúgy őszinte részvétem.

2013. ápr. 26. 21:56
 27/39 anonim ***** válasza:
92%

Én is ezt mondtam,csak nekem ez...mindegy nem érdekes.

Maradjunk annyiban,amit a 17-esben mondtam.

Illetve,még szokták ajánlani,,hogy az elhunyt családjával beszélj.

Nem ugyanaz,de hozzájuk közel állt,így közvetve vele is beszélsz,mert ők tényleg ismerték a lányt.

2013. ápr. 26. 21:58
 28/39 anonim ***** válasza:

Persze, igaz hogy minden nap halnak meg emberek. De azért ez más. Ha hallasz valamit, tv-ben, ismerőstől, sajnálod az embert. Én sajnálom a kérdezőt, mivel így úgymond "közelebb" érzem magamhoz, hogy leírja az érzéseit, a történetet.

24-es: te talán picit se sajnálod? Elég rideg ember lehetsz akkor..

2013. ápr. 26. 21:59
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
:-(
2013. ápr. 26. 22:00
 30/39 anonim ***** válasza:
#29 csak biztos akartam lenni benne, hogy 0%-on áll meg
2013. ápr. 26. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!