Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos lett a lány, akibe talán szerelmes voltam, és most teljes az üresség, lesz ez jobb?
ez benned marad, de eszedbe fog jutni
ha elmondod neki sem tudod mi lett volna, mert nem tudod mi volt a kiváltó ok N
12 igen??????
1. Könnyű ezt mondani,de nem olyan könnyűmegtenni
2. Attól ,hogy ki mennyire erős,vagy nem,attól még lehet sajnálni.
2. ez most komoly??? Látom te egyáltalán nem is sejted mit érezhet a kérdező. Ezért hát persze, tegyél még egy kicsit a rossz kedvére!
Figyelj kérdező! Tudom hogy most nem nagyon vidít fel, de lesz majd egy lány, aki megdobogtatja a szíved. Lehet hogy most mindent üresnek érzel, de biztos vannak barátaid, akik kitöltik az űrt. Persze az érzés nehezen fog elmúlni, és sose fogod elfelejteni a dolgot, idő kell ehhez. Ne görcsölj rajta. Nekem mikor hasonló eset történt, azt mondták, XY sokkal jobb helyen van, és odafentről vigyáz rám. Beszélj a szüleiddel, barátaiddal erről. Ne ess magadba, mert ha kicsit is depizel, magaddal sodorhat, és annak nem lehet jó vége. Lesz jobb!
Jézusom.. megállt bennem egy pillanatra az ütő... Sajnálom.
Idővel jobb lesz. Osztálytársakkal beszélgessetek erről, ill. azokkal akik ismerték Őt. Ha beszéltek róla, könnyebb lesz feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!