Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki hogy igy mondtam el?
Figyelt kérdés
igy mondtam el a sracnak h szeretem:
Na figyelj most elmondom egyenesen:szerelmes vagyok beléd
nagyon gáz?!:DD:S
2013. ápr. 26. 16:09
11/23 anonim válasza:
Egyszer hopp, máskor kopp. Ilyen az élet, legalább most már tudod nyíltan. Mennyivel rosszabb lenne, ha epekednél hónapokig, meg próbálkoznál feleslegesen? Találsz majd jobbat, olyat, aki viszont szeret, ne add fel.
13/23 A kérdező kommentje:
egyébként jófej volt meg minden jobban fogadta mint gondoltam de amúgy más is érez igy iránta amit nem csodálok:D:D sztem bárkit megkaphatna nálam sokkal szebbeket
2013. ápr. 26. 16:20
14/23 anonim válasza:
Mindig a nyílt és őszinte beszéd a legjobb! Nem kell mellébeszélni, vagy virágnyelven mondani!
15/23 anonim válasza:
Háh, belevaló csaj vagy!
Nálam, ha nem jönnél be, a szöveged miatt akkor is randiznék veled. Nem lehetsz unalmas. :)
17/23 anonim válasza:
nem kell elbújni, nincs értelme
megbeszéltétek és kész, mindenki tudja a másik álláspontját N
18/23 A kérdező kommentje:
hat vegulis ja,nagyjabol megbeszeltuk meg megkertem h azert ne mondja senkinek es megigerte h nem fogja. amugy csak azert kerdeztem mert egyik baratnom szerint azert nem igy kellett volna...
2013. ápr. 26. 16:32
19/23 anonim válasza:
Vagány,belevaló csajszi lehetsz.:)Örülnék,ha némely pasi is ilyen egyenes és nyílt lenne.:)
20/23 anonim válasza:
Szerintem tök jó, és a srác is rendes volt hogy ilyen egyenesen válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!