Gáz, ha valaki 16 évesen görkorizik? Mikor mondtam a barátnőimnek, hogy ezzel szeretnék fogyni kinevettek, mert szerintük ciki ha valaki ennyi idősen korizik . Ettől egyébként tényleg lehet fogyni?
Figyelt kérdés
várom a válaszokat : )2009. márc. 3. 15:11
1/11 anonim válasza:
Nem ciki,miért ne korizhatnának akár az 50 évesek is? Csak tőle fogyni nem nagyon lehet,egészséges táplálkozás is kell.
2/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki a görkorizás csak persze hülyén néz ki ha ilyen tescos lábszérvégőkbe meg hllo kittys sisakba csinálod. Amúgy az extrém görkori az meg egyáltalán nem...
3/11 anonim válasza:
Hülyevagy??? Egyáltalán nem ciki csak akkor ha béna vagy!!! Viszont ha jól nyomod (pl extrem görkori) akkor nem hogy égő...pont ellenkezőleg...NAGYON MENŐ!!!
ja amúgy én 14 vagyok és extrem korizom és a csajok buknak rá :);):D:$xD
4/11 anonim válasza:
Nos én itt vagyok egy csaj ... és kifejezeten izgatnak a koris és deszkás srácok :-) nagyon sexyk ...
Hát a fogyásra azéárt lenne jobb tippem, de amúgy nem egy rossz dolog.
5/11 anonim válasza:
23 éves vagyok és én is azért korizok, hogy fogyjak egy kicsit. Mivel egy kis faluban lakom, ezért az első pár alkalommal kicsit furán néztek rám, de mostanában már hozzátartozom a látképhez :-)
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! ;)
2009. márc. 4. 21:07
7/11 anonim válasza:
Az egyik barátom 40 évesen tanult meg görkorizni. Nem tartjuk hülyének.
8/11 anonim válasza:
Hidd el ha megjön a jó idő, én biztos kinn fogok korizni azt utcán, jobb mint a futás :D És jókat lehet esni, de ez mellékes :D
Amugy én is 16 vagyok
10/11 anonim válasza:
uhh nem dehogy is én 18 vagyok és már 3 éve midnen nap kimegyek 1-2 órára és nem vagyok egyedül.. akikkel járok ők is velem egykorúak ugyhogy nyugodtan nyomjad neki amugy is nagyon jó időtöltés :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!